Rekord: 1465 minion kill Sivirrel egy meccsen az LCK-ban minden idők leghosszabb összecsapásán

Rekord: 1465 minion kill Sivirrel egy meccsen az LCK-ban minden idők leghosszabb összecsapásán

A végén ráadásul a JAG örülhetett.

Korea és az LCK híres a hosszú meccseiről, de amit szombaton a Jin Air Green Wings és az SKT játszott egymás ellen, az nem kevés helyen írta be magát a rekordok könyvébe. Továbbra is az idei LCK szezon első hetében járunk, de a JAG-nek már most sikerült bombameglepetést okoznia nem pusztán azzal, hogy 2-1-re legyőzte a háromszoros világbajnokot, de azzal is, hogy az utolsó, a szériát eldöntő összecsapáson mindezt 95 (!) perc után tette meg, ami 4 perccel hosszabb, mint az eddigi rekord.

Fontos kiemelni az JAG lövészét, Teddy-t, aki a 95 perc után 1465 (!) CS-vel fejezte be a mérkőzést Sivirrel. Ez a rekord:

  • Átlag 15,5 miniont jelent percenként
  • 519-cel több az eddigi csúcstartó Zven farm rekordjánál
  • Közel 500 minionnal verte az ösvényen ellenfelét, SKT Banget

A széria olyan pillanatokkal voltak tarkítva, mint ez, ahol Fakert Redemption-nel ölik meg:

Persze hozzá kell tenni, hogy az SKT kényszercserével kellett, hogy játsszon, a támogató, Wolf kezdett Blank helyén a dzsungelben, míg őt magát Effort pótolta Bang mellett az alsó ösvényen. Ez persze semmit nem vesz el a JAG érdemeiből.

A rekord hosszúságú meccset itt tudjátok visszanézni:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.