A játék nem mindig tölti be az ellenfeleinket, akik előttünk állnak

A játék nem mindig tölti be az ellenfeleinket, akik előttünk állnak

Kezd egy picit unalmassá válni, hogy a bugok kifogyhatatlanok a PUBG-ben.

Olyan játékelemet találni a PUBG-ban, ami nem bugos, lassan már kezd olyanná válni, mintha tűt keresnénk a szénakazalban. Ezúttal az egyik legkomolyabb game breaking bugról lesz, amire tényleg nincs mentség, és bármikor könnyedén tönkre teheti a meccsedet. A játék néha véletlenszerűen dönti el, hogy lerenderelje-e az ellenfelet, aki éppen a látószögedben van, és ami a legrosszabb az egészben, hogy a kliens dönti el, így lehet akármilyen gépe a játékosnak, néha akkor sem fog betölteni az ellenfél karaktere. De természetesen nem akarok csak beszélni róla, jöjjenek a bizonyítékok is.

A replayben is tisztán látszódik, hogy az ellenfél végig ott áll és még rá is lő a játékosra mielőtt betölt.

De a meccs közbeni videóban látszódik igazán a bug, ami valljuk be, teljesen unfair és itt esélye sincs a korrigálásra, ha egy jó játékosnak nem tölt be a karaktere, a videó készítője már rég meghalt volna.

Természetesen, ha ez csak egyszer fordulna elő, nem lenne probléma, de úgy néz ki, hogy sok játékos belefutott már ebbe és lehet, hogy ti is, csak nem volt ennyire sorsdöntő, mint a fenti videóban. De jöjjön egy streamer videója is, ahol tényleg nagyon frusztráló lehet, hogy a társa látja az ellenfelet, de neki semmi nincs a képernyőjén.

A duo partnere szerint ott van az ablak jobb oldalán, de mivel nem látja, megpróbál minden ablakon belőni, de nagyon nehéz ellőni valakit, aki ott sincs.

A replayben visszanézve pedig megdöbbenve látja, hogy nem csak a feje lógott ki, de konkrétan az egész felsőteste, így simán látnia kellett volna őt az ablakban, de a játék úgy döntött, hogy nem rendereli be az ellenfelet.

Valószínűleg ezt is kijavítják egy közelgő patch-ben, de egészen elképesztő, hogy mennyi olyan hiba van a játékban, ami nem csak kis kellemetlenséget okoz, hanem tényleg ellehetetleníti a csirke vacsi begyűjtését.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!