Meglepő bajnokságokat látnának szívesen a FIFA19-ben

Meglepő bajnokságokat látnának szívesen a FIFA19-ben

Nem hivatalos szavazásról van szó, ettől függetlenül az illetékesek elküldik az EA-nek az eredményeket.

A kiadó azt kezd a FIFPlay listájával, amit jónak lát, de azért a több, mint 550 ezer leadott voks mindenképpen figyelemre méltó számadat. A FIFA18-ban a legtöbb nagy és ismertebb liga már elérhető, de a paletta folyamatosan bővül, de úgy tűnik még több ország küzdelmeit szeretnék látni a rajongók.

Mi magyarok egyelőre hátrébb csúsztunk, csak a 13. helyen szúrható ki nemzetünk a maga 13 948 szavazatával. Az első négy helyen lévő ligát 50 ezernél is többen választották, ezt pedig nem lenne egyszerű behozni. A legérdekesebb az egészben, hogy jelenleg a kazah bajnokság vezet, de csak egy kevéssel van lemaradva mögötte Csehország, illetve az Egyesült Arab Emírségek.

Az első 10 helyezett között mindössze 4 európai versenysorozat lelhető fel (a futball térképet illetően Izrael is ehhez a földrészhez tartozik). A felsorolásban a 15. helyen még német női Bundesliga is megtalálható.

Szavazni a következő oldalon tudok: Kattints ide!

Ez csak egy kis dolognak számít, legalábbis papíron, ennek ellenére a FIFPlay minden évben elkészíti ezt a kimutatást, ezzel is segítve az EA munkáját. Valószínűleg a következő részben újabb bajnokságok licenceit szerzi majd meg a kiadó, kíváncsian várjuk, hogy ez a lista befolyásolja-e a döntésüket a következő résznél.

Ti szavaztok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!