Van esély idén is egy ingyenes vb kiegészítőre a FIFA-hoz?

Van esély idén is egy ingyenes vb kiegészítőre a FIFA-hoz?

Ebben az évben joggal számíthat a rajongótábor egy újabb ingyenes updatere, hiszen nincs már messze a nyári torna.

Habár ez még nem erősíthető meg, viszont, ha visszatekintünk a FIFA 14-re, láthatjuk, hogy akkor megragadta a lehetőséget az EA Sports és megörvendeztette a közösséget egy vb kiegészítővel.

2014-ben egy májusi napsütéses napon, pontosabban 29-én, az EA kiadott egy különleges Ultimate Team: World Cup módot, amiért egy petákot sem kellett fizetnünk.

Költségmentes frissítésként érkezett és nagy örömmel üdvözölték az emberek, hiszen mindenki tudja, hogy miként vélekedik a kiadó a játékon belüli vásárlásokról. Négy éve a World Cup verzióban mind a 32 együttes szerepelt és az összes nevezett játékos is bekerült, a mezek természetesen szintén nem hiányozhattak. Még a világbajnokság hivatalos adidas Brazuca labdát és a riói Estadio do Maracanát is megkaptuk.

Továbbá voltak új játékos itemek, ráadásul frissített, világbajnoki témával ellátott kártyákat is belepakoltak a FIFA-ba, ezzel különböztethettük meg a csapatainkat. Néhány játékos pedig naprakész statisztikát kapott a világeseményre. Sőt, ha ez még nem lett volna elég, akkor a FUT csomagoknál is volt egy kis promóció. Minden World Cup pakli nyitását követően egy ingyenes arany csomag is a markodban landolt.

A teljes versenyt végigjátszhattuk, akár online vagy offline módban, a csoportoktól a kieséses szakaszokon át egészen a döntőig. Nagy élmény volt, az biztos. A tavaszon mindenképp eldől majd, hogy az EA most is ugyanígy gondolkozik-e vagy más koncepcióval áll elő. Ti mit mondtok, örülnétek egy VB 2018 ingyenes frissítésnek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!