Hamarosan megérkezhet a pálya választás

Hamarosan megérkezhet a pálya választás

PUBG_Hawkinz, az egyik közösségi koordinátor árulta el nekünk, hogy már közeledünk az opció bevezetéséhez.

Ma reggel posztolt Hawkinz a Playbattlegrounds fórumára arról, hogy végül választhatunk-e, hogy Erangelen vagy éppen Miramaron szeretnénk halomra lőni az ellenfeleinket. A cím árulkodó, tényleg jön az opció és valószínűleg már egyre közelebb van, hiszen nem véletlenül került említésre ma reggel. Az éles szeműek már láthatták ezt egy decemberi patch notes-ban is, de valljuk be, nehéz mindent készpénznek venni, amit a PUBG Corp. mond.

Fontos tudnunk azt, hogy ezt egy bizonyos tesztként vezetik be, hiszen, ha két óránként átlagban csak egy meccset játszanak az adott régió FPP módjában, akkor lezárják az FPP módot. Ez kevés helyen okozhat problémát, minket Európában biztos nem érint.

A fejlesztők még az alábbiakat fűzték hozzá az egész helyzethez a december közepi patch notesban:

„Az eredetei ötletünk az volt, hogy ez egy Battle Royale játék és a játékosoknak mindenhol túl kell élniük. Ezért lettek az időjárások és a pályák is véletlenszerűek. De értjük a problémát, így végül úgy döntöttünk, hogy választhatóak lesznek a pályák a jövőben…

…De még kell egy kis idő, mire ezt be tudjuk rakni a játékba, ezért szíves türelmeteket kérjük. Ugyanakkor megpróbálunk mindent megtenni, hogy hamar választhatóak legyenek a pályák és úgy tudjátok élvezni a játékot, ahogy szeretnétek.”

Így tehát érthető az időzítés, hogy miért pont most írták ki még egyszer. Reméljük, még ezen a héten elérkezik hozzánk és végre mindig ott játszhatunk, ahol éppen szeretnénk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!