Megérkezett a frissített Swain, Noxus legfőbb tábornoka -videó

Megérkezett a frissített Swain, Noxus legfőbb tábornoka -videó

Swain átdolgozott képességei és hőskinézetei megérkeztek.

Az elmúlt pár hónapban frissítések szempontjából talán Swain az egyik legnagyobb durranás, amire főleg a Swain mainek várnak már régóta.

A karakternek már nagyon szüksége volt mind egy vizuális, mind pedig egy játékmenetet érintő totális frissítésre, amit most meg is kapott. Az új splash arton egyébként erősen hasonlít a Harry Potterből Malfoy apjára.

"Swain a noxusi birodalom céltudatos uralkodójaként az első sorból vezeti a seregét. Bár az ioniai háborúk során megsérült, könyörtelen elszántsággal ragadta magához Noxus vezetését egy új, démoni kar segítségével. A Legfőbb Tábornok most a csak általa látható, közeledő sötétség felé masírozik."

Nem is húzzuk tovább az időt, nézzük milyen lesz az új Swain.

PASSZÍV - HOLLÓK SEREGE

Hollók: Swain a jobb gombbal kattintva rendszeres időközönként kitéphet egy Lélektöredéket a közelben mozdulatlanná vált hősökből, ezzel megsebzi és maga felé húzza őket.

Sereg: Az ellenséges hősök halálukkor hátrahagynak egy Lélektöredéket. Árnyékszerű hollók köröznek a Lélektöredékek közelében, és Swaint a maximális életereje egy részével gyógyítják. Swain egyszerre több töredéket is magánál tud tartani.

Q - A HALÁL MARKA

Swain számos túlvilági energianyalábot lő ki maga elé, amelyek mindegyike megsebzi az első eltalált ellenfelet. Az ellenfelek több nyalábot is felfoghatnak, de csak az első okoz teljes sebzést. A nyalábok a megölt egységeken keresztülhatolnak, és visszaállítják Swain manájának egy részét.

Költség: 65/70/75/80/85 mana

Töltési idő: 7.5/6.25/5/3.75/2.5 másodperc

W - A BIRODALOM TEKINTETE

Swain felnyit egy démoni szemet a kijelölt helyen. Ez némi késleltetést követően megsebzi és lelassítja a területen található összes ellenfelet.

A birodalom tekintete extra sebzést okoz a robbanásban érintett hősöknek, felfedi őket, és Swain minden eltalált hős után kap egy Lélektöredéket.

Költség: 90/100/110/120/130 mana

Töltési idő: 22/21/20/19/18 másodperc

E - SOHAMOZGÁS

Swain előrehajítja démoni karját, az pedig minden útjába kerülő ellenfelet megsebesít. A kar visszatér Swainhez, és az első ellenfélnek ütközve felrobban. A robbanásban az összes érintett ellenfél megsérül és mozgásképtelenné válik.

Költség: 60/65/70/75/80 mana

Töltési idő: 13/12/11/10/9 másodperc

R - DÉMONI FELEMELKEDÉS

Swain az elsütéskor nagy mennyiségű életerőre tesz szert, és hosszabb időtartamon keresztül kiszívja az életerőt több közeli ellenfeléből (elsődlegesen hősökből).

Ha a Démoni felemelkedés befejeződik, Swain a Lélektöredékeit felemésztve elsüti a Démontüzet. Ez egy energiahullám, amely a legközelebb álló ellenfeleket sebzi meg. A Démontűz által okozott sérülés minden felhasznált Lélektöredékkel növekszik.

Elég mennyiségű sebzés után Swain korábban abbahagyhatja a Démoni felemelkedést, hogy a Démontűz képességét használja.

Költség: az összes lélektöredék

Töltési idő: 120 másodperc

TIPPEK

A Démoni felemelkedés időtartama hosszú, a Halál marka pedig rövid töltési idővel rendelkezik. Pont ez illik Swain kedvenc harcmodorához, a hosszabb csatákhoz, azonban figyelni kell arra, hogy a hős le tud ragadni egy-egy ellenfélnél. Ezt a rúnákkal lehet majd kompenzálni.

A birodalom tekintete nagy hatótávolságának köszönhetően rálátásunk lesz a térkép nagy részére. Ezt kihasználhatjuk mind a kommunikáció, mind pedig a rajtaütések során.

A Hollók serege nemcsak a Swain, hanem a bárki és bármi által mozgásképtelenné tett ellenfelekre is hatással van, ezt fontos tudni!

HŐSKINÉZETEK

Klasszikus Swain - 4800 BE

Bilgewater Swain - 520 RP

Northern Front Swain - 750 RP

Tyrant Swain - 1350 RP

Ezen kívül megérkezett még az angol szinkron és a speciális interakciók is. 

Az új Swain nagyon jól néz ki és be kell vallanom; annak ellenére, hogy nem szerettem eddig a karaktert, valószínűleg immár fogom.

Nektek hogy tetszik az új Swain? Írjátok meg nekünk hozzászólásban!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.