Van egy-két bika kártya a TOTW19-ben is!

Van egy-két bika kártya a TOTW19-ben is!

A Team of the Year csapata után lenyugodtak a kedélyek, -vagy mégsem?

Az elmúlt hétvége igen érdekesre sikerült a hagyományos labdarúgópályákon. Sokan úgy látják viszont, hogy mégis ez lehet az egyik legbikább kezdő a FIFA18 Team of the Week történetében.

Na nem mindenkit győztek meg a látottak, ennek ellenére a lehetőségekhez képest egész jó kártyák találhatóak a TOTW 19. kiadásában.

Neymar megkapta a TOTY közeli lapját végre –egyébként végül Kane szorította ki őt az év együtteséből–, a 95-ös értékelés egészen remek kárpótlásnak tekinthető. Akik pedig sokat költöttek a Ones To Watch dinamikus kártyájára, megkapták méltó jutalmukat. Eden Hazard a következő a sorban, neki is szinte izzik a lapja, hiszen továbbra is növeszik a pontszáma. 9 sikeres csel és 3 kulcsassza is volt, illetve be is vette a Brighton kapuját. Kun Agüero neve is sokaknak ismerős lehet, valamint a visszatérő Jupp Heynckes kezei alatt Thomas Müller is megtáltosodni látszik.

Egy feltörekvő futballistáról pedig még érdemes szót ejtenünk, hiszen az utóbbi fordulókban egyre jobb formában játszott Matthias Ginter, ezért meg is kapta a méltó jutalmát a játékban. 86-os rating mellett egy jó kis 73-as sebességet lőttek be neki. Ez egy középső védőnek több, mint megtisztelő és remek eredmény.Elképzelhető, hogy egy kevéssel megugrik majd az ára is ennek hatására.

A 19. hét teljes FIFA 18 Ultimate Team csapata a következő:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!