Rengeteg játékost érinthet a februári update

Rengeteg játékost érinthet a februári update

Lesz, aki örül neki és lesz, aki nem; hiszen az EA a teljesítmények alapján biztosan bekavar a Rating Refresh alkalmával a pontszámokba.

Valószínűleg –csak úgy, mint tavaly– most is több száz játékost fog érinteni a téli átigazolási időszak. A valós életben nyújtott teljesítményük alapján a FIFA18-as értékelésük is változni fog. Az EA Sports adatgyűjtő csapata szemmel tartja a világ legjobbjait is és, ha nem igazán találták a formájukat, akkor akár csökkenhet is a ratingjük.

A borító csillaga, Cristiano Ronaldo, aki nem olyan rég elnyerte helyét a FIFA 18 év csapatában, az egyik olyan játékos, aki megtapasztalhatja a pontszámainak visszaesését. A tavalyi hihetetlen első félév ellenére a 32 éves portugál későn eszmélt és találta meg valamennyire a formáját, ráadásul a gólérzékenysége sem az igazi még. Leginkább a gyorsaságán lehet észrevenni, hogy megkopott az utóbbi időben. Nemrégiben a 33 éves Atletico Madrid védője, Juanfran is lefutotta őt.

A Tottenhamból Harry Kane és a Liverpoolos Mohammed Salah biztosan kapnak majd némi erősítést a lapjaikat illetően, hiszen erőn felül teljesítenek a mostani szezonban. Mindkét fantasztikus formában volt eddig, az angol raádásul még a Team of the Year együttesbe is beverekedte magát. 2017-ből kiindulva, amikor a Ratings Refresh február 17 és 27 között történt meg, arra lehet számítani, hogy idén is hasonló időpontot választ az EA Sports. A csomagokban a frissített kártyák és itemek találhatóak majd, de egyes kiválasztott játékosok In-Form változatai is automatikusan frissülnek. Általában a játékosok egy vagy két pontot nyernek/veszítenek a fő tulajdonságaikat illetően. Ez azt eredményezi, hogy az összpontszám általában egy vagy két ponttal emelkedik vagy csökken.


Tavaly is sok futballista kártyája módosult

Természetesen ezek a módosítások befolyásolják a játékosok árait, ez pedig végső soron instabilitást is okozhat a piacon. Azok a futballisták, akik gyengülnek, valószínűleg valamivel olcsóbban lesznek elérhetőek, míg a magasabb pontszámokkal rendelkező labdarúgók nyilván többet kóstálnak majd.

Például egy Salah kártya tulajdonosként érdemes lehet megvárni ezt az eseményt. Ti mit gondoltok, kiket fog erősíteni és gyengíteni a kiadó?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!