Tisztes helyt állt molnargabo Barcelonában

Tisztes helyt állt molnargabo Barcelonában

Tizenegyesek döntöttek a magyar srác sorsáról.

Hihetetlen izgalmak közepette, végül tizenegyesek döntöttek molnargabo sorsáról az év első EA Sports FIFA18 Global Series állomásán, Barcelonában. A jelenleg legmagasabban jegyzett magyar FIFA játékos 2 győzelemmel és 4 vereséggel fejezte be a spanyolországi túráját a világ aktuálisan 64 legjobbja között. A lebonyolítás svájci rendszerben zajlott, azaz 7 darab, oda-visszavágós mérkőzésből négyet kellett megnyerni a továbbjutáshoz.

Az első meccsen a DVSC friss igazolásának rosszul jött ki a lépés, egyből beleszaladt egy csúnya vereségbe (8-3, 4-3), ráadásul az EA részéről sem volt minden rendben, akadtak bőven technikai problémák a helyszínen, arról nem is beszélve, hogy gabo szerint nagyon hideg volt a csarnokban. A második meccsen, Andries45 ellen jött az első győzelem (3-2, 4-2), majd elkezdődött a harmadik kör is, de a technikai problémák miatt végül félbeszakították a teljes programot aznapra, és újra is sorsolták a párharcokat.

Így –immáron szombaton– gabo következő ellenfele Epsilon Fully volt, de nem volt szerencséje a tizenegyesekkel a magyarnak ezen a napon, Fully ellen is elrontott egyet, a második meccs pedig csak egy döntetlenre volt elég (2-4, 2-2). A negyedik körben NSE Vini volt az ellenfél, gabo pedig gólparádézott, az első, 3-2-es győzelem után ötöt vágott ellenfelének, ezzel egalizált összesítésben 2-2-re.

Az ötödik meccsen a Monaco játékosa, Rayziaah volt az ellenfél, végül szoros meccsen alulmaradt a magyar srác, ezért a hatodik párharcban már a kiesés vagy bennmaradás volt a tét DHoudek ellen. Az első kört be is húzta gabo 3-2-re, hiába nyomott ellenfele, egyenlíteni már nem tudott, viszont a visszavágón DHoudek nyert 3-2-re dupla hosszabbítás után, így jöhetett a büntetőpárbaj, ahol végül kikapott molnargabo, ezzel pedig, összesítésben 2-4-gyel zárt.

Folytatás remélhetőleg a V4 Future Sports Festivalon, március végén, ahonnan a két legjobb egyenesen az FIWC döntő selejtezőjének rájátszásába kvalifikálja magát! Ha még nem jelentkeztél, itt megteheted!

Ha pedig már a rendezvényre regisztrálnál, itt tudod megtenni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: molnargabo Twitter

Kövess Minket!