3 új Ones To Watch kártya robbant be a FIFA18-ba

3 új Ones To Watch kártya robbant be a FIFA18-ba

A Ones to Watch egy meglehetősen új feature a FIFA 18 Ultimate Team-ben és megvan a különleges képessége, hogy változhat az év során.

Egyes játékosok, akik leginkább felhívták magukra figyelmet a klubváltásokkal kapcsolatban, megkapják ezeket a speciális lapokat. Az EA Sports most pedig három új nevet fedett fel.

Alexis Sanchezről már korábban is csicseregték a madarak, hogy elhagyja az Arsenalt, most azonban már biztos, hogy a Manchester Unitedbe szerződött. Pótlására pont a vörös ördögöktől érkezett az ágyúsokhoz Henrikh MkhitaryanPhilippe Coutinhot régóta csábították, a télen viszont kifizették a hatalmas összeget érte a Liverpoolnak, így a Barcelona sem tétlenkedett az új év első hónapjában, hogy megerősítse a sorait. Mindegyikük új FUT kártyát kapott természetesen. Ez a három játékos dinamikusan frissül a szezon során. Ha például van egy a csapatodban és a futballista bekerül a Team of the Week felhozatalába, akkor ezt a frissítést a Ones to Watch kártya is megkapja.

A statisztikáik szintén automatikusan módosulnak, függetlenül attól, hogy a klubunkban vagy az átigazolási piacon vannak-e. Ezek a lapok a nagyszerű labdarúgók számára vannak fenntartva, azonban érdekes, hogy 30 év alattiaknak kell lenniük. Egy másik fontos dolog, hogy ha egy OTW játékosnak van In-Form kártyája vagy más frissítéssel rendelkezik (pl.: megváltozna a pozíciója), az összes adata megváltozik, azonban a posztja megmarad.

Az EA Sports eredeti Tweetje szerint ők az "első három" játékos, akik a téli átigazolási időszakban megkapták ezt az upgradet, így valószínűleg többet is várhatunk az elkövetkező napokban. Számos nagy klubot körülvesznek a transzferekkel kapcsolatos pletykák, szóval február elején néhány nagyon érdekes kártya érkezhet a FUT-ba. Korábbi Ones to Watch kártyák is megtalálhatóak már a játékban: Neymar, Romelu Lukaku és Mohamed Salah.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!