Közeledik a Lunar New Year, de mit is kell tudni róla?

Közeledik a Lunar New Year, de mit is kell tudni róla?

2012 óta tradicionális módon az EA Sports is megünnepli a játékaiban a kínai holdújévet.

Ez az év természetesen most sem marad ki, hiszen a februári időszak Kínában, illetve a játékok révén a világ többi pontján is az ünneplésről szól. Promóciós paklik, erre az alkalomra megalkotott Squad Building Challengek, illetve a hagyományokhoz megfelelő mezek is elérhetőek lesznek. Lássuk, hogy pontosan mit is tartalmazhat a közelgő esemény.

Mikor élesedik a játékban?

Február 16-án ünneplik, ezért a Kutya Éveként említett esztendő akkor indul útjára. Pontos időpontot az EA még nem jelentett be, de nem lenne meglepő, ha nagyjából hasonló időben jelenne meg a játékban is. Tavaly a Kakas Évét január 27 és 30 között tartották, amikor maga az újév is elkezdődött.

Mire számíthatunk?

A FIFA 17-ben néhány paklival örvendeztetett meg minket a kiadó. Annál több jutalmat kapott egy játékos, minél több nap jelentkezett be a FUT fiókjába. Akkor így nézett ki a felhozatal:

  • Nap 1-6-ik: Lunar New Year Kit
  • Nap 7-30-ik: Lunar New Year Kit + Jumbo Premium Gold Pack
  • Nap 31-70-ik: Lunar New Year Kit + Mega Pack
  • Nap 71-110-ik: Lunar New Year Kit + Rare Mega Pack
  • 111 nap után: Lunar New Year Kit + Ultimate Pack (125K !!)

Azt egyelőre nem lehet megmodani, hogy ez most is ilyen lesz-e. Nagyon nagy esély van egyébként az új SBC-k megjelenésének is. Plusz legutóbb néhány limitált promóciós pakkot is lehetett kapni a storeban (50%-al olcsóbban), valami ilyesmi csomagokra kell gondolni:

  • 15k Jumbo Premium Gold pack: 7,500 FUT Coins (Limit: 10, 24 óráig elérhető)
  • 25k Premium Gold Players packs: 12,500 FUT Coins (Globális Limit)
  • 35k Mega packs: 17,500 FUT Coins (Limit: 10, 24 óráig elérhető)

Annak ellenére, hogy a tavalyi év során nagyon sok ilyet kinyitott a közösség, az árak nem igazán csökkentek, tehát a piac nem omlott össze. Ennek oka valószínűleg az volt, hogy 2017-ben a promóciók a FUT-ban január 27-én kezdődtek. Ez volt az első fontos esemény a TOTY kiadása után, sokan pedig tisztában voltak azzal, hogy az év első hónapjában az árak általában alacsonyabbak az "Év csapatának" megjelenése miatt.

Jövőhéten kiderül, hogy milyen lesz a Kutya Éve akció.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!