Bemutatkoznak a V4 selejtezők LoL kommentátorai

Bemutatkoznak a V4 selejtezők LoL kommentátorai

Ismerd meg a V4 Future Sports Festival League of Legends selejtezőinek szakmai stábját!

V4 Future Sports Festival lesz az eddigi legnagyobb magyar verseny, ahol egymillió euró kerül szétosztásra négy játék között! League of Legends-ben 300 ezer euró, vagyis több mint 93 millió forint a teljes nyereményalap. Ennek a pénznek a sorsa március 23-25-én dől el a Bok csarnokban, ahol 4 csapat küzd majd meg egymással, ám addig rögös út vezet! Ma délután 15 órakor indul az első magyar selejtező. Az ezt követő két hétben is tartsatok velünk, ugyanis jövőhét vasárnap szintén 15 órától indul a második magyar selejtező, február 24-én pedig eldől, hogy a Nemzeti Döntőből melyik magyar csapat kvalifikálhatja magát az offline döntőre! Természetesen élő közvetítést is lesz, szóval engedjétek meg, hogy röviden bemutassuk a már sokak által jól ismert hangokat, akik végig tolmácsolják nektek a rangadókat!

Német "Pierce" Ákos: Egészen biztos, hogy nincs szükség komolyabb bemutatásra, hiszen ki ne ismerné a legnépszerűbb magyar League of Legends kommentátort, aki az elmúlt három évben rendre elnyerte a legjobb kommentátori díjat a közönség és a szakma véleménye alapján!

Békés "Darcigh" Márton: Pierce és Arwyll után (akik egyébként az LCSHU, később MagyarLoLTV alapítói voltak) az első ember, aki belépett a csapatba és ezzel együtt a szakmába! 2015 év végén bebizonyította, hogy nem csupán magyarul, de angol nyelven is kiválóan elemzi a játékot, amit a Délkelet-európai bajnokság offline döntőjében meg is mutathatott! 

Jáger "Axmart" Balázs: Sok kisebb-nagyobb rendezvényi megjelenés és munka után a KGames jelentett az áttörést, ahol megismerhetővé váltak kommentátori kvalitásai. Állandó társával exnonnal 2017 szeptemberében csatlakoztak az Esport1 TV-hez, és szinte teljes egészében lefedték a Délkelet-európai bajnokság hatodik szezonjának közvetítését!

Ritter "exnon" Tamás: A játékosból lett elemző kommentátor a negyedik szezonban elérte a "master" rangot, ám azóta inkább kívülről, mint belülről szemléli a profi mezőnyt. Tudását igyekszik kommentátori pozícióban is kamatoztatni!

Kárpáti "Buci" András: Lassan három éve éli a kommentátorok mindennapjait, illetve éjszakáit, ugyanis az Észak-Amerikai LCS szezon szerelmese, így legtöbbet a késői órákon hallhatjuk. A selejtezők folyamán, mint elemző, és mint műsorvezető láthatjuk majd!

Gellér-Bibó "Aioween" Zsolt: Korábban az LCSHU (ma MagyarLoLTV) elemző kommentátora volt. 2015-ben a Délkelet-európai Bajnokság offline döntőjén elemzőként, 2017-ben pedig az EU LCS döntőjén riporterként tevékenykedett!

Bár a selejtezők 15 órától indulnak, a közvetítés TOP8-nál kapcsolódik be, így a várható kezdés attól függ, hogy mikor érnek el az ágrajz ezen szakaszába! A közvetítést alább, az ágrajzot pedig itt éritek el! Továbbá ne felejtsetek el regisztrálni a V4 Future Sports Fest-re a hivatalos weboldalon, hogy díjmentesen részt vehessetek március 23-25-én egy világszínvonalú rendezvényen!

Nézd meg V4FutureSports élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!