Megvannak az első továbbjutók a V4 FIFA18 selejtezőin!

Megvannak az első továbbjutók a V4 FIFA18 selejtezőin!

Molnargabo feledtette a barcelonai kiruccanását és végigverte az Xbox mezőnyét, mokosg pedig nagy visszatérőként szenzációsan haladt egészen a legjobb 8-ig, ott azonban egy kisebb technikai gond egyelőre megállásra kényszerítette.

Xbox One-on és Playstation 4-en is elkezdődtek a V4 Future Sports Festival FIFA18 selejtezői. A küzdelem az előbbi platformon végigment 1 nap alatt, PS4-en egy technikai malőr miatt a következő napokban is folytatódik. Xbox One-on 225, míg PS4-en 243 játékos jelezte részvételi szándékát.

Az első kvalifikációból konzolonként a legjobb 4 kerül be a nemzeti döntőbe, ahol tovább harcolhat majd, hogy kijusson a március 23 és 25 között rendezendő LAN-ra. Nem kevesebb, mint 100 ezer euró a verseny összdíjazása. Az első napon az Xbox-os ág gond nélkül lezajlott; molnargabo mellett Gabinho verekedte el magát a döntőig. A fináléban aztán egy hihetetlenül kiegyenlített párharc végén a barcelonai tornát is megjáró molnargabo örülhetett, miután 4-3 arányban legyőzte riválisát. Rajtuk kívül KondakorKevin98 és vadicskaoliver is ott lesz 24-én a nemzeti döntőben.

PS4-en is hasonló a helyzet, de ott egy technikai probléma miatt nem fejeződhetett be egyelőre az első selejtező. Mokosg épp Gogetinho ellen lépett volta a virtuális gyepre, de az internet ezt másként gondolta, így a találkozót elhalasztották és a jövőhét folyamán játsszák majd le a felek. Amennyiben sikeresen meg tudnak küzdeni egymással, a győztest a legjobb 4 között krisz1337 várja majd. A többi meccsen nem volt zűr, amit Leves19 ki is használt és egészen a döntőig masírozott. Az ő elődöntőbeli ellenfelének, zyks-nek sincs oka panaszra hiszen a nemzeti döntős helyezést már ezzel az eredménnyel is elérte.

A második kvalifikáció rajtja előtt maradt tehát még izgalom, de amint van időpont természetesen beszámolunk a párharcokról és a végeredményről is.

Ha szeretnétek az első sorból buzdítani hazánk fiait, hogy valamelyikük behúzza a 40 ezer eurós fődíjat, akkor regisztráljatok az alábbi linken. Ráadásul nem csak FIFA18-ban, hanem Counter-Strike: Global Offensive-ben, League of Legends-ben és Clash Royale-ban is szurkolhattok majd magyar játékosoknak, úgyhogy már ezért is megéri ott lenni a budapesti rendezvényen.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!