Sok millió érme és játékos szerezhető a FIFA18 Mobil Carniball eseményén!

Sok millió érme és játékos szerezhető a FIFA18 Mobil Carniball eseményén!

A Carniball visszatért a második szezonnal a FIFA18 Mobil változatában, melyben maszkos és hagyományos Carniballerek is megtalálhatóak, az első szezon veteránjainak pedig néhány ismerős is lesz.

A Juventusból Paulo Dybala (CAM-92), a Chelseaből Pedro Rodríguez (LM-91) és az RB Leipzigból Jean-Kévin Augustin (ST-90) a három 90+os Master Carniballer. Emellett a 7 napos, 12 órás ciklikus promóció több, mint 20 játékost jelent, plusz találhatóak még Training XP, Skill Boost extrák is. A kampány stílusú második szezonban 4 útvonal van, köztük brazil, német spanyol és a világ többi részére leosztott karneválok találhatók. Ha mind a négy ösvényt végigjárjuk, megszerezhetjük a maszkos Carles Puyolt, de mint a Prime Ronaldinho, Prime Marco van Basten, Prime Lothar Mättheus is, őt sem lesz egyszerű begyűjteni.


Ez a tavalyi felhozatal...

2 féle fejezet

  • Parádé

4 külön régióról szól

  • Spanyol
  • Brazil
  • Német
  • Világ többi része

5 típusú maszk található

  • Broken Mask (törött)
  • Német
  • Spanyol
  • Brazil
  • Világ többi része

Carniball fő fejezet

Ez a mód maszkokat és konfettit használ valutaként, előbbit pedig a fő fejezetben haladva szerezhetünk magunknak. 12 óránként frissül a négy feloldható, ismétlődő esemény, mely 2 staminába kerül, illetve az első győzelemért máris jár egy maszk, valamint 1500 coin. A további győzelmekért 1-5 konfettit nyerhetünk és esélyünk van egy eltört maszkra is. Az eltört maszkokat egy random maszkra (10 eltört) vagy egy specifikus maszkra (15 eltört) válthatjuk be. Az indulásnál csak a brazil maszkok és a brazil ösvény van nyitva, a többit ezek teljesítésével tudjuk feloldani. Ahhoz, hogy a minden 12 órában megjelenő, 4 garantált maszkot megkaparintsd, érdemes minél hamarabb az összes útvonalat kinyitni.

A játékosok és a Carniball Parádé fejezet

Dybala és Pedro mellett a Hoffenheim-es Mark Uth (RF-88) és a Newcastle-ben játszó Ayoze Pérez (CF-84) is visszatért, Uth, mint maszkos játékos és Pérez, mint hagyományos Carniballer. Mind a 12 Carniballer azonnal árverésre bocsájtható, de a 8 maszkos játékos –kettő minden régióban– csak a Carniball esemény végét követően adható el. A Parade fejezethez brazil maszkok kellenek, hogy a csomópontokat teljesítsük, ekkor esélyünk nyílik a 3 brazil jelölt játékosra, illetve 22 millió érmét is gyűjthetünk utunk során.

A német ágat Mark Uth és a Hamburger SV-ben futballozó Gideon Jung (CDM-86) képviseli, de 4.1 millió Training XP pontot is bezsebelhetünk. Természetesen itt német maszkot használhatunk valutaként, illetve nem lenne teljes az élmény, ha a 3 német jelöltre ne lenne esélyünk. Ezek után a spanyol vonal következik, ahol a Tenerife születésű Pedro és a madridi Fernando Torres (ST-88) testesíti meg az ország számos karneváli ünnepségét, 3500 Skill Boost pontot és persze esély kapunk a 3 spanyol jelöltre is. Aztán az utolsó, a világ többi részének a vonala jön. Augustin és Dybala várja a vállalkozó kedvűeket, ráadásul 5.6 millió érme, 1125 Traning XP és 1125 Skill Boost is várja a gazdáit. Itt is van 3 jelölt, akikre lecsaphatunk emellett.

Végül ha, mind a négy ösvényt teljesítettük, akkor feloldhatjuk Carles Puyol-t. Ez azonban nem lesz elég, mert szükségünk lesz egy 110+os OVR csapatra, melyben 8 Carniballer is helyet kapott, hogy mienk legyen Puyol.

Hasonló módon a TOTY Bónuszpontokhoz, konnfettit a Fő és a Parade fejezetek eseményei alapján lehet keresniés. Természetesen a FIFA Point csomagok lehetővé teszik a fejlődésünk gyorsítását, de ott vannak a Carniball, a Mask pakkok is a piacon.

A német ág 8 brazil maszk után oldható fel, a spanyolt 20 német maszk után kezdhetjük el illetve a Rest of the World 35 spanyol maszkot igényel. Ha 12 óránként mindössze egyszer játszol csak, 14 maszkot szerezhetsz totál. A teljes brazil ág kijátszásához 228 brazil maszk, a német ághoz 220 német maszk, a spanyolhoz 200, illetve 165 Rest of the World maszk kell, hogy az utolsót teljesíteni tudjuk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!