Az Everton védőjének FUT csapata támadóbb már nem is lehetne

Az Everton védőjének FUT csapata támadóbb már nem is lehetne

Védő létére sokkal inkább a támadó fociban hisz, melyet a kezdő tizenegye is alátámaszt.

Időnként egy-egy labdarúgó is szeret elbíbelődni a FIFA nyújtotta örömökkel és kikapcsolódásként remek levezetés lehet számukra is. Pláne, ha az embernek olyan együttese van, mint Michael Keane-nek. Az Everton 25 éves angol hátvédje, tavalytól már válogatott kerettag is, nem nagyon szórakozott a hátsó sor összeállításával, saját magán kívül a szélre a két legtámadóbb felfogású brazilt, jobbra Daniel Alves-t, míg balra Roberto Carlost pakolta. Őket a korábbi francia világ- és Európa-bajnok Emmanuel Petit egészíti ki.

A középpályán is már visszavonult sztárok kaptak helyet, szűrő nélkül. A Gheorghe Hagi, Robert Pires és Alessandro Del Piero hármasa akár elől is elképzelhető lenne, szóval nehéz elgondolni róluk, hogy megakadályoznák az ellenfél előretöréseit.

A támadóalakzatban a még mindig aktív, többszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo vitézkedik, társai az akciók során pedig a mexikói Luis Hernández és a fénykorában szélvész gyors holland, Marc Overmars.

Egyesek szerint ez egy brutálisan offenzív együttes, mások szerint ennyi pénzből ez az egyik legrosszabb kezdő. Ti mit gondoltok róla?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!