Kína két telefonos Battle Royale játékának 75 millió előregisztrálója volt

Kína két telefonos Battle Royale játékának 75 millió előregisztrálója volt

Kínában imádják a mobilos PUBG klónokat.

A világ legnépesebb országában egyszerre két PUBG klón is kijött telefonra, de már előtte is hatalmas érdeklődés volt irántuk. Az első játék neve PUBG: Army Attack, míg a másiknak PUBG: Exhilarating Battlefield, mindkét battle royale rakétaként repült az iOS letöltések élére a bennfentes Daniel Ahmad szerint. A két játék összesen több, mint 75 millió előrendelést ért el.

Az Army Attack-ot a Tencent leányvállalata a Timi Studio csinálja, míg a másikat a Lightspeed és a Quantum Studio rakta össze, de nem nagy meglepetés, hogy mindkettőt a Tencent-el fémjelzik. Előbbi a vízi, szárazföldi és légiharcokra fekszik rá (jelentsen ez bármit), míg utóbbi csak egy tradicionális touch pados PUBG. A két játékról szerencsére videók is készültek már, így ti magatok is megmondhatjátok, hogy melyik tűnik jobbnak, ha egyáltalán valamelyik elnyeri a tetszéseteket.

A legérdekesebb dolog egyértelműen az, hogy egyáltalán nincs lagg és őszintén; a tárgyakat itt gyorsabban lootolhatjuk, mint a PC-s változatban. Emellett a vér zöld, amit Kínában már megszokhattunk, hiszen sem csontvázak, sem halálfejek, sem vér nem szerepelhet a játékokban. Arról egyelőre nincs hír, hogy elérhető lesz-e nyugaton is, de ha elég lesz a kereslet, akkor biztosan hozzánk is eljön a telefonos PUBG.

Nektek tetszik valamelyik játék?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!