A hős, akit fejlesztés közben töröltek: Omen

A hős, akit fejlesztés közben töröltek: Omen

Omen, a démonteremtmény sosem jelent meg a játékban, -most megnéztük, mi maradt meg belőle.

A játék történelme során 6 darab olyan hős volt, akiket a fejlesztési folyamat során töröltek el: Gavid, Averdrian, Rob Blackblade, Tabu, Well és Omen. Az alábbi cikkben ez utóbbit fogjuk nektek részletesen bemutatni.

A hős, akit fejlesztés közben töröltek: Averdrian

Averdrian, a zavarodott pszichopata sosem jelent meg a játékban, -most megnéztük, mi maradt meg belőle.

Omen egy négylábú, démonszerű lény volt, akiről Tom "zileas" Cadwell ejtett néhány szót a GC Olnine beszélgetés során, ugyanis senki nem volt a tervezők közül biztos abban, hogy Omen közelharci vagy távolsági DPS karakter. Ennek az információnak és további jó ötletek –amik izgalmassá tehették volna hősünket– hiányában átmenetileg visszavonták a karakter fejlesztését.ommenVégezetül pedig hiába ért el Omen a fejlesztési ciklus feléig, aminél már nagyon ritka, ha teljesen visszavonnak hősöket, nála megtörtént. Sajnálatos módon nem találtak olyan megoldást, ami jobbá tenné a hőst és ezt követően véglegesen törölték a projektet. Helyette megalkották Rivent. Ennek köszönhetően pedig a V1.0.0.125-ös frissítést csúsztatniuk kellett, ugyanis úgy volt, hogy abban jelenik meg Omen és mindenképpen szerették volna helyettesíteni őt.emmmTRIVIA

Omen tervezésében részt vett Brian 'FeralPony' Feeney (vezető tervező) és Michael 'IronStylus' Maurino (vezető grafikus). A Jurassic Kog'Maw splash artján, a mellette lévő táblán Omen csontvázának maradványa látható, így emlékeznek a hősre.casd

Sokan azt gondolták, hogy Omen helyét Kha'Zix töltötte be, hiszen valljuk be, kinézet alapján azért erős a hasonlóság, vagy legalábbis számos közös vonást találni bennük. Ryan 'Morello' Scott azonban megerősítette, hogy sosem álltak kapcsolatban egymással.

Omen ultiját pedig úgy tervezték meg, mint egy tüzérségi stílussal rendelkező Bullet Time képességet, ami jelenleg Miss Fortune ultija, csak kisebb körrel és hatótávolsággal rendelkezik. A másik elképzelés erre vonatkozóan egy Gangplank ultihoz hasonló képesség volt, ami nem lett volna globálisan használható és megszakítható lett volna.

Ez minden, ami fent marad Omenből. Mindenesetre megnézném, hogy a mai fejlesztések mellett milyen lenne a játékban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.