Ez a 8 lenne a legértékesebb a bronz lapok közül?

Legyen szó a jó teljesítményükről vagy a ritkaságukról, ezek a játékosok hozhatnak egy kevés érmét a tulajuknak.

Az egyik leggyorsabb módja a FIFA Ultimate Team-ben a nagy pénz bezsebelésének, ha eladjuk a legértékesebb játékosunkat. No persze nem lehet mindenki olyan szerencsés, hogy kibontsa Cristiano Ronaldot vagy Lionel Messit egy csomagból, de a bronz paklikban is meg lehet találni a szépséget és az extra érméket.

Számos oka lehet annak, hogy a bronzjátékosok értéke miért és mennyivel emelkedhet a FUT-ban. Bizonyos esetekben ez azért van, mert a Squad Building Challenge iránt megnő rá az igény. Aztán lehet ez azért van, mert már nincsenek a pakkokban és ezeket a lapokat egyre nehezebb megtalálni.

A piacot eddig is többen átkutatták, hogy mely bronz kártyákból lehet kisajtolni a legtöbbet, szóval lássuk a legjobb 8 játékost, akiért sokat kaphatunk.

1 Danny Whitehead (Wigan)

Az ex-Wigan Athletic középpályása széles skálán mozog az érméket illetően, ha szerencsések vagyunk akkor 3 és 10 ezer közötti érték ütheti a markunkat. Egy 59-es CAM játékosról beszélünk, akit nem lehet kibontani egy csomagból sem, miután a FIFA18-ban nem található ligába igazolt (Macclestone Town). Az Xbox One tulajok profitálhatnak belőle leginkább, de érdemes figyelemmel követni a piacot, hiszen nap, mint nap változik az értéke.

2 Andrew Wenger (Houston Dynamo)

PS4-en 6, míg Xbox One-on 10 ezerig emelkedett az ára. A kérdések elkerülése végett a 64-es játékosnak nincs köze az ágyúsok Arséne Wenger vezetőedzőjéhez. A 77-es sebessége figyelemre méltó amellett, hogy a FIFA18-ban ezüstről bronzra minősítette le őt az EA.

3 Eldor Shomurodov (FC Rostov)

Az üzbég válogatott Shomurodov a FIFA18 egyik legdrágább bronz lapja. Általában Xbox-on 20 ezerért adnak túl rajta, míg PS4-en olcsóbb, de itt is le kell szurkolni érte egy 10-est. A 63-as balszélsőt még az orosz liga SBC-ben is lehet használni, mivel egy igazi tehetség, 81-es gyorsulással és 71-es befejező készséggel.

4 Rafał Grzelak (Hearts)

Grezlak a skót kitérő után (Heart of Midlothian) végül hazaért a Bruk-Bet Termalice Nieciecza együttesébe. Ezzel együtt az értéke is megemelkedett, szóval nem lesz egyszerű megvásárolni ezt a lengyel védőt. Viszont, ha szeretnénk eladni 5 és 10 ezer közötti összeget kaphatunk érte. Elég masszív játékos egyébként, mivel 62-es létére 88-as erővel rendelkezik.

5 Lucas Toussaint (FC Metz)

A 21 éves Lucas mindegyik korosztályos francia válogatottban megfordult már, kivéve a felnőtt együttest. A 60-as középső hátvéd az FC Metz alkalmazásában áll, de jelenleg a Pau FC-ben játszik kölcsönben. Néhány hét alatt több ezerrel emelkedett meg az ára. Mostanában akár egy 10-est is elkérhetünk érte.

6 Mike Jones (Carlisle)

Lehet, hogy hihetetlenül hangzik a következő információ, de ez a labdarúgó elérte a 35 ezres árat is a piacon. Nagyszerű pénzt kereshetünk vele, hiszen nem igazán van értelme megtartani őt, kivéve, ha szeretnénk kiaknázni a gyorsaságát.

7 Damien Plessis (Örebro SK)

Talán a Liverpool szurkolók még emlékezhetnek Damien Plessisre, a tehetséges francia középpályásnak volt néhány jó mérkőzése a vörösöknél. Aztán az Örebro SK-hoz igazolt, egy ideje viszont nincs klubja. Emiatt elég ritkává vált a FUT piacon, 5 és 7 ezer közötti értéken mozog a lapja.

8 Hassoun Camara (FC Montreal)

Sajnos a 32 éves Hassoun Camara kénytelen volt visszavonulni decemberben a sorozatos sérülések miatt. A francia nem játszott túl sok csapatban, az Olympique Noisy-le-Sec-nél kezdte a pályafutását, majd a Marseille, Bastia következett, végül egy 5 éves Montreal Impact kitérő után kénytelen volt felhagyni az aktív futballal. A 64-es védőért a FIFA18-ban még körülbelül 5-10 ezer érmét kaphatunk, kihasználva ritkaságát.

Nektek megvan vagy megvolt valamelyik lap?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!