Koppenhágába utazik az EU LCS tavaszi döntője

Koppenhágába utazik az EU LCS tavaszi döntője

Egészen Dániáig kell mennünk, ha kint akarunk lenni a helyszínen!

Elérkeztünk az EU LCS tavaszi szakaszának középső mérföldkövéhez, ami azt jelenti, hogy alig másfél hónap van még vissza a döntőig. A harc kegyetlenül folyik a csapatok között, olyan szinten nem dőlt el még semmi, hogy egy masszív győzelemsorozattal még akár a sereghajtó Unicorns of Love is ott lehet a legjobb 4 között, bár azért valljuk be, erre nincs sok esély.

A G2 megmutatta, hogyan kell nullázni a listavezetőt

Hodi | 18/02/17 10:29 Félidejéhez érkezett a tavaszi EU LCS alapszakasza, kezd körvonalazódni a csapatok közti erősorrend. A pénteki játéknap egyben azt is jelentette, hogy mindenki találkozott már minden csapattal egyszer a szezon során, így a szombat meccsek már a "visszavágók" kezdetét jelzik.

A Riot Games úgy határozott, hogy ez alkalommal olyan nevek, mint Froggen, Bjergsen, Deficio vagy Zven hazájába viszi el a tavasz legnagyobb LoL eseményét, és egy igen impozáns helyen, a koppenhágai Royal Arenaban eresztik egymásnak Európa top csapatait. A megmérettetésre április 7-én és 8-án fog sor kerülni, előbbi napon a harmadik helyért küzdenek majd meg a csapatok, míg vasárnap természetesen a döntő fog következni. A jegyeket jövőhét pénteken, azaz február 23-án kezdik el árusítani, az árak pedig átszámítva 10 és 15 ezer Ft környékén fognak mozogni, annak függvényében, hogy melyik napra és a természetesen a stadionon belül hova szól a jegy. Azoknak viszont, akik mindkét napon szeretnének részt venni, lesz lehetőségük kombó jegyet venni, amely 20 és 25 ezer Ft magasságában lesz elérhető.

A rendezvényen természetesen a finálén kívül ezer és ezer más program is várni fogja a kilátogatókat, erről pontos részleteket azonban még nem osztottak meg a szervezők, de feltehetően lesz cosplay verseny, temérdek nyereményjáték és remélhetőleg egy-két aláírást is lesz lehetősége bezsebelni a kilátogatóknak a profiktól!

Jegyvásárlással kapcsolatos további információkat itt találhattok!

Ti utaztatok már ki külföldre valamilyen nagy LoL rendezvényre? Erre terveztek-e kimenni?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.