Eladta csapatát, majd 600 ezer coint költött csomagokra

Eladta csapatát, majd 600 ezer coint költött csomagokra

Nem volt megelégedve a csapatával, ezért eladta, majd megtoldva pár százezer érmével paklinyitogatásba kezdett.

Egy Reddit felhasználó, Get_to_tha_Choppa szeptember óta fejlesztgette együttesét, viszont a leírtak alapján közel sem tetszett neki az eddig összeállított együttese. Sajnálatos módon nem osztotta meg velünk, hogy milyen kezdő 11-et sikerült összeraknia eddig, de igazán nagy játékos nem nagyon lehetett meg neki ezek szerint.

Ami sokkal érdekesebb, hogy csalódottságában eladta a teljes csapatát és közel 600 ezer coint áldozott csomagok kinyitására. Innentől kezdve pedig dokumentálta, hogy milyen fontosabb lapokat talált.

1. kör

"Nem emlékszem pontosan melyik csomagot vettem, de maradt 313 ezer érmém. A legjobb szerzeményeim: IF Parejo, NIF Kane és MOTM Abraham. Lássuk mit tartogat a többi!"

2. kör

"Ezek után az összes érmemet elköltöttem. Mindössze őket nyitottam: Modric, NIF Cavani, NIF Müller, IF Parejo, IF Khazri. Azt hiszem eladom Modricot és az árából tovább vásárolok. Emellett egy csomó arany kártyámat cseréltem be 2 player paklikra, de igazából semmit nem értek, vicc kategória."

3. kör

"Sikerült túladnom Modricon. 51 ezer pénzem maradt. Mindent ellőttem Premium Gold csomagokra. Egyetlen board dropot (hirdetőtábla mutatja a játékos statját -a szerk.) sem kaptam. A FUT karrierem nyugodjon békében, majd a következő játékban talán több szerencsém lesz."

Úgy tűnik tehát, hogy hiába igyekezett nagyobb játékosokat megszerezni, végül belebukott a próbálkozásba. Vajon kit szeretett volna kinyitni vagy milyen kezdő összeállítását tervezte? Ezekre a kérdésekre aligha kapunk választ, mindenesetre érdekes látni, hogy mennyire nehéz a csomagokból a legjobbakat kihalászni (bár Modric az egyik legjobb szerintem -a szerk.) Rajta kívül hányan járhatnak vagy járhattak még hasonló cipőben? Ti mennyit költöttetek már el FUT-ra és abből kit sikerült megszereznetek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!