Egy ritka mezt fedeztek fel, mely egyeseket megbotránkoztatott

Egy ritka mezt fedeztek fel, mely egyeseket megbotránkoztatott

Fél évvel a kiadását követően még mindig találnak újdonságot a FIFA18-ban.

Minden korosztály szereti a FIFA18-at, illetve megtalálja benne a kikapcsolódási lehetőséget, bár akadnak olyanok is, akik komolyabban beleássák magukat és rengeteg időt eltöltenek a FUT móddal.

Mindenesetre a fő hangsúlyt most egy nemrégen felfedezett mez kapta, miután kiderült, hogy a rajta lévő illusztráción két ember (egy hölgy és egy férfi) egymás nadrágjában turkál..., nos el lehet képzelni mit csinál. Néhányan undorral reagáltak rá, viszont voltak olyanok is, akik azonnal felismerték a képet.

Egy Reddit felhasználó, miután felfigyelt a képre, gyorsan közzé is tette. Az illusztráció, amely két ember körvonalát mutatja, valójában a brit rock zenekar, a The Balcony - Catfish és a Bottlemen albumának borítóképe. A zenekar már többször is megjelent a FIFA soundtrackjében, ezért egy saját mezzel jutalmazta őket az EA Sports.

Ez egy pre-order exkluzív tartalom volt, tehát már a megjelenés óta megtalálható a játékban. Ez a mez része volt az Ultimate Team speciális felszerelések csomagnak. Olyan további dresszek is benne vannak, mint a Bloc Party, a Capital Cities, a Vitality vagy a Liquid pólója.

Mivel most ez nagy nyilvánosságot kapott, valószínűleg többet fogjuk látni az Ultimate Team meccseiben az elkövetkező hetekben. Nektek, hogy tetszik?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!