A kinézete mellett Kai'sa képességeit is leakelték

A kinézete mellett Kai'sa képességeit is leakelték

Nem csak a képek láttak előbb napvilágot, mint kellett volna, a képességekre is fény derült; bemutatjuk őket egyesével!

Kai'sa az üresség lánya érkezik 140. hősként az Idézők szurdokába. Ha minden igaz akkor idő előtt került rá napfény a tervezettnél.

Így fog kinézni az új ADC, bemutatjuk Kai'Sat!

Eddig tartott a várakozás, végre megcsodálhatjuk az új karaktert, Kai'sat!

Ne is húzzuk tovább a szót, nézzük a képességeket szépen sorban! A passzívja a Second Skin, avagy második bőr, aminek két része van. 


Az első része a Caustic Wounds, melynek hatására az alaptámadásai Plasma jelzőket pakol az ellenfeleire és egyre nagyobb mágikus sebzést okoz. Ha bevitt pár támadást, akkor a Plasma jelzők további sebzést robbantanak be a célpont hiányzó HP-ja alapján. 

Living Weapon: Kai'sa szimbióta ruhája alkalmazkodik a támadási stílusához, és fejleszti képességeit attól függően, hogy milyen statisztikákat kap a tárgyakból, illetve hogy hányas szintű.

Q: Icathian Rain



Kai'sa szabadon ereszt egy rajnyi rakétát, melyek egyenlően oszlanak el a közelben lévő ellenfelek között. Ha több rakéta találja el ugyanazt a célpontot, akkor kicsit kevesebbet sebeznek a soron következő találatok. Ha közeli szövetségesek lekötnek egy ellenfelet bármilyen szinten, akkor Plasma jelzőket pakolnak az ellenfelekre ők is.

Living Weapon: Ha van elég bónusz AD, akkor a Q képességgel jelentősen több rakétát indít.

W: Void Seeker


Kai'sa egy energianyalábot lő ki, ami felfedi az első eltalált ellenfelet, mágikus sebzést okoz, és Plasma jelzőket pakol rá.

Living Weapon: Ha van bónusz AP-nk, a Void Seeker nyaláb több sebzést okoz és csökkenti a CD-t, ha hőst találunk vele.

E: Supercharger 


Kai'sa feltölti magát, megnövelve mozgási sebességét, de cserébe nem tud támadni. Ekkor Kai'sa előveszi hatalmas fegyvereit és megnöveli a támadási sebességét pár másodpercre. Az alaptámadások csökkentik a Supercharger CD-jét.

Living Weapon: Ha van elég bónusz támadási sebességünk, akkor egy kis időre tényleges láthatatlanságot (olyasmit, mint Vayne az ulti alatt) is ad, amíg feltöltődünk.

R: Killer Instinct 



Kai'sa hatalmas sebességgel csúszik egy hosszabb távon át egy olyan hőshöz, akin Plasma jelző van, és sebzésfelfogó pajzsot kap egy rövid időre.

Mint látható, majd minden képességének van egy aktív része és egy mondhatni passzív része is, ami a szimbióta ruhájához köthető. Továbbra is várjuk a videót róla, de mivel idő előtt leakelték, így lehet, hogy még egy darabig várni kell majd rá.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.