Egyelőre minden bizonyíték Getro ellen szól

Egyelőre minden bizonyíték Getro ellen szól

Tegnap érdekes hírek láttak napvilágot és könnyen lehet, hogy a vádak teljesen jogosak. Viszont mára már ő is megszólalt a közösségi médiában.

Tegnap délután komoly botránynak lehettünk szemtanúi, ugyanis a WarRoom Discordon Árpi és ReFi hathatós nyomozásán köszönhetően kiderült, hogy a magyar "profi" PUBG közösség egyik kiemelkedő tagja, név szerint GETROITZ valószínűleg csalt és ezért meg is kapta a szép kis BattlEye banját nyolc nappal ezelőtt. Ezután szerettük volna megvárni Getro és a WSE válaszát is. Syly a Wonder Stag e-Sports tulajdonosa hamarosan válaszolt is egy Facebook poszt keretében, ahol kijelentette, hogy Getro többé már nem a csapat tagja.

Ezután Getro csapattársaitól már olyan híreket lehetett hallani, hogy a WSE adott új accountot neki és ezt a felhasználót, amire a ban került pedig már eladta egy ideje.

Természetesen ezt a WSE azonnal megcáfolta, így Getro egyre nagyobb slamasztikába került, mert hazudott azoknak is, akikkel játszani szokott. Ekkor került a képbe ReFi, aki megkereste Getro társát HULLA_SZILVA-t, aki úgy tudta, hogy tényleg a WSE adta neki a felhasználót. Miután elmondták neki, hogy ez nem így van, azonnal rávágta, hogy akkor biztosan csalt.

 Getrot eközben egész nap nem lehetett elérni, de este végül megérkezett tőle a hivatalos válasz.

A történet itt véget is ért, hiszen még mindig nem tudjuk, hogy csalt-e vagy tényleg igazat mond. Ma megkerestük a GLL egyik munkatársát Silverfox-ot, aki azt mondta, hogy több ezer csapatból sajnos nem mindig tudják kiszűrni a csalókat, de mindenféleképpen utánanéznek a versenyen készült felvételeknek, ahol nemrég játszott. A bizonyítékok elég egyértelműek, de a GLL válaszáig még nem szeretnénk semmit kijelenteni. Az ártatlanság vélelmét Getro is megérdemli, de múltjának köszönhetően megkérdőjelezhető az igazmondása. Kíváncsian várjuk a válaszukat és reméljük, nem ezzel kerül fel Magyarország a PUBG közösség térképére.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!