Ezeket a skineket tartalmazza a két új láda

Ezeket a skineket tartalmazza a két új láda

Összegyűjtöttük nektek az összes skint, amiből a legdrágábbak már aranyáron mennek.

Tegnap hatalmas meglepetésre a tesztszerverre kikerült patch után bejelentették a tavasz két új ládáját is: a Fevert és a Militiat. A skinek leginkább a 70-80-as évek divatját helyezik előtérbe.

Tegnap megérkezett az új patch a tesztszerverekre, ma pedig új ládákat is kaptunk

Tegnap bejelentették a pingzárat és az új pályát, ma pedig a Fever és Milita ládák is megjelentek.

Ma viszont már egy skin kivételével mindegyikről találhattunk képet, néhányhoz pedig már ár is társult.

Militia

Military Skirt

Újabb szoknyát kaptunk, amit a Militia ládában találhatunk meg, összesen 0.0064% esélyünk van kinyitni, de valószínűleg komoly summa üti a markunkat, ha mégis sikerül. A ládában nem ez az egyedüli katonai ruha, ahogy ezt a crate neve is takarja egy egész katonai szettet összetudunk szedni, ha nagyon szerencsések vagy éppen gazdagok vagyunk.

Cowboy Hat

Itt már kicsit több kreativitás szorult a dizájnerekbe, hiszen ehhez hasonló fejfedő még nem került be a játékba. Összesen 0.0128% esélyünk van kinyitni, Miramaron pedig egészen hangulatos lehet hordani.

Faux Leather Jacket

Ezúttal is a bőré a főszerep nem engedték el a bőrkabátokat és ezúttal egy pirosat is megszerezhetünk a ládából, erre is 0.0128% esélyünk van.

Leather Bootcut Pants

Olyannyira nem engedték el, hogy ezt a csodát is megszerezhetjük, amit még 69'-ben Woodstockban is megirigyeltek volna. Erre sincs sok esélyünk, hiszen 0.08%, hogy ezt a gyönyörűséget nyitjuk ki a ládából.

Fever

Zest Checkered Skirt

A fizetős láda egyetlen piros tárgya is egy szoknya lett, egész jól néz ki, de a kreativitás itt is picit lukra futott. 0.16% esélyünk van megszerezni.

Cropped Corset

A férfi karakterek kedvenc viselete lesz ez a topp már előre látom, erre 0.32% esélyünk van.

Floral Retro Jacket

Szerintem a ládákban megtalálható skinek közül az egyik legjobb, egyből GTA Vice City-s hangulatot adhat karakterünknek, ezt kinyitni 1.3% esélyünk van.

Zest Sunglasses

A nyolcvanas évek divatjának szemüvege az elmúlt években ismét visszatért és az amerikai rapperek előszeretettel használják különféle változatait, így nem meglepő, hogy már karakterünkre is felaggathatjuk ezt a szépséget, aminek megszerzésére 4.5% esélyünk van.

A többi skint megtalálhatjátok a cikk alján lévő galériában. Reméljük nem csak az új ládák, de később komolyabb frissítések is érkeznek, ahol kezdenek valamit az alaphibákkal.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!