Bejelentették a Winter Refresh frissítés dátumát

Bejelentették a Winter Refresh frissítés dátumát

Izgalmas várakozás előzi meg a Winter Refresh érkezését. Vajon kik kapják a legtöbb pluszt a frissítésben?

Az EA Sports hagyományához híven rengeteg játékos kap rating boostot a januári átigazolásokat követően. Most pedig a pontos dátumát is bejelentette a kiadó, február 23-én érkezik a téli frissítés a kártyákra.

Több ezer futballista kap majd pozitív vagy negativ módosítást, 45-99 között bármelyik lapot átvariálhatják.

A szezon alatt a játékosok közül többen is jobban teljesítenek, mint az eredeti minősítésük. Ennek eredményeképpen az EA Sports sokuk számára jobb értékeket ad, így sokkal inkább megfelelnek a 2018-as évben nyújtott teljesítményüknek.


Tavaly is nagyon sok labdarúgót érintett a téli átigazolási update!

Az elmúlt szezonban jó néhány sztárlabdarúgó kapott frissítéseket, mint Eden Hazard, Gerard Pique és Paulo Dybala. De nem csak a magas rangú játékosok kapnak, sok kisebb ratingel rendelkező tehetség is erősödik ez idő alatt. Azt nem lehet megmodani, hogy mennyivel nő vagy csökken egy lap pontszáma, mindenesetre sok változás lesz az biztos.

A játékosok mostani kártyái nem fogják automatikusan megkapni a frissítéseket, kivéve a speciális, pl.: In-Form változatokat. Az új és updatelt lapokat csomagókból lehet kinyitni. A nem IF futballisták a klubodban csak abban az esetben javulnak fel, ha az upgradelt változatának OVR Ratingje megegyezik vagy meghaladja az ő első IF Ratingjét. A visszaminősítések nincsenek hatással egyik IF-re sem, csak a pakliban találhatjuk meg az új kiadásokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!