Komoly mezőny jött össze a V4 LAN döntőjére FIFA18-ban!

Komoly mezőny jött össze a V4 LAN döntőjére FIFA18-ban!

A négy ország Nemzeti Döntői után mindkét konzolon kialakult a V4 Future Sports Festival FIFA-s mezőnye.

A rengeteg nevezővel induló selejtezők után végül 8 főre redukálódott a Nemzeti Döntő résztvevőinek a létszáma mind PS4-en, mind Xbox One-on.

Magyarország

Xbox One

A felsőági döntőben az első kvalifikáció fináléja ismétlődött meg, miután Gabinho és molnargabo küzdhetett meg újra egymással. Ezúttal azonban az előbb említett játékos kerekedett felül. A barcelonai FUT versenyt is megjárt molnargabo azonban nem adta fel és az alsóágon előbb a zseniális sorozatot bemutató BaKkAlI119 DARI-t verte meg, majd a nagydöntőben visszavágott az előző vereségéért is, 1-0-ára legyőzve Gabinhot.

Döntő: Gabinho 0:1 molnargabo

Lanra kijutók: 1. molnargabo, 2. Gabinho

PS4

Gogetinho megállíthatatlan volt február 23-án. Aki keresztezte az útját az mind pórul járt, előbb Floo-t, majd daninagy7-et aztán zyks-et verte előbb a felsőági, aztán a nagydöntőben. Mokosg eközben már az első körben szerencsétlenül járt és kikapott a végül döntőig menetelő zyks-től. Aztán az alsóágon sem jött ki neki a lépés, miután Leves19 2-0-ával kiejtette őt.

Döntő: Gogetinho 2:0 zyks

Lanra kijutók: 1. Gogetinho, 2. zyks

Lengyelország

Xbox One

Nem született meglepetés a lengyeleknél, miután El Polako, a legerősebb játékosuk simán nyerte a Nemzeti Döntőt. Négy mérkőzés alatt 8 lőtt és 2 kapott gól lett végül a mérlege. Megjárta ő is a FUT Champions Barcelona versenyét, ahol a csoportból ugyan nem sikerült tovább verekednie magát, de kevesen múlott a dolog, hiszen 3 győzelemmel és 4 vereséggel zárta a tornát. Jelenleg a világranglista 167. helyét foglalja el, decemberben azonban volt már az 51. is. A felső-ágon koniu_94 igyekezett őt legyőzni, de nem sikerült neki, majd az alsó-ágról visszatérve revansot vehetett volna, végül a visszavágón sem tudott Polako eszén túljárni, ettől függetlenül a továbbjutást ő is megcsípte.

Döntő: I El Polako I 2:1 koniu_94

Lanra kijutók: 1. El Polako, 2. koniu_94

PS4

A másik konzolon Riptorek volt legyőzhetetlen, aki szintén erős játékosnak mondható, januárban már a legjobb 40 közé is bejutott a FIFA18 ranglistáját tekintve. Gyorsan végigmasírozott az ágrajzon, így utazhat Budapestre. Az első körben alsóágra kerülő milosz93 játszotta viszont a legnagyobbat, hiszen onnantól kezdve már nem hibázott és zsinórban 4 győzelmet aratott, az ezüstérem végül neki is egy jegyet jelentett a LAN döntőre.

Döntő: Riptorek 2:0 milosz93

Lanra kijutók: 1. Riptorek, 2. milosz93

Csehország & Szlovákia

Xbox One

Miután ez a két ország összevont selejtezőt kapott, így mindkét konzolról 4-4 játékos nyert jogot, hogy Budapestre utazhat és ott folytathatja a küzdelmeit. Az Xbox-os Nemzeti Döntőn igazi szlovák fölényt láthattunk, hiszen frostie és xX TottiNho végigverte a mezőnyt, kettejük párharcából viszont az előbbi jött ki jobban. Harmadikként az alsóág végjátékát elvesztő Csibazzz, negyedik helyen pedig a csehek reménysége, Curgi jutott tovább.

Döntő: frostiee51 2:1 xX TottiNho

Lanra kijutók: 1. frostiee51, 2. xX TottiNho, 3. eE.Csibbazzz, 4. Curgi

PS4

P4-sen azonban cseh uralom volt, mindössze egyetlen játékos tudta magát kvalifikálni a nemzeti döntőre a szlovákoktól. Nikolas0415-nek nem sok babér termett, ugyanis két mérkőzés után már más elfoglaltságot találhatott magának, mint a FIFA18. RIIJK behuzta az összes meccsét a felsőágról és megnyerte a tornát, mögötte az alsóágról visszakapaszkodó T9Laky végzett, őket Emerickson és Huhnak követte.

Döntő: RIIJK 2:1 T9Laky

Lanra kijutók: 1. RIIJK, 2. T9Laky, 3. Emerickson, 4. Huhnak

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!