Egy igazi nagyágyú tér ma vissza: SivHD hosszú idő után újra LoL-t streamel

Egy igazi nagyágyú tér ma vissza: SivHD hosszú idő után újra LoL-t streamel

A Twitch aranykorának egy igazi sztárja tér ma vissza. SivHD, a vicces stílusáról, fura buildjeiről és jótékony adásairól híres stream újra megnyomja a Live gombot!

Hosszú ideje annak már, hogy SivHD a legnézettebb streamerek között szerepelt a Twitch-en, főleg, ha LoL-ról van szó. Korábban egyébként hatalmas néző és rajongó tábora volt. Egy igazán jó kedvű, mókás személyiségről beszélhetünk, akit szerintem nem nagyon láthattunk rage-elni, igaz nem is vette annyira komolyan a játékot, inkább megpróbálta a lehető legjobb szórakozást nyújtani nem csak saját magának, hanem nézőinek is.

Akkor sem volt rest, ha éppen jótékonyságról volt szó, a 2013-ban tartott egyik legnagyobb hangvételű streamer összefogásban is részt vett, ahol egymaga több mint 100 ezer dollárt gyűjtött össze a Save the Children jótékonysági szervezetnek. Ne felejtsük el, hogy 2013-at írunk, a Twitch bár már akkor is első számú streamer oldalként volt számontartva a gaming tartalomban, messze nem volt akkora mérete vagy ismertsége, mint mostanság.

Talán ezzel a streammel is szerzett többek közt akkora rajongó tábort, hiszen az eredeti cél "csak" 50 ezer dollár volt, majd miután ezt 13 órányi stream után elérte, azt mondta, hogy egye fene, célozzuk meg a 100 ezret. Nagyjából 24 órányi stream után már ez is megvolt, a Save the Children egyik vezetője pedig alig jutott szóhoz. Ez is megmutatta a világnak, hogy igenis van összetartás a játékos közösségben.

Azóta viszont sok idő eltelt és SivHD szép lassan eltűnt a streamerek közül, legalábbis Twitch-en én nem nagyon láttam mostanság. A Youtube-ján továbbra is gyárt néha tartalmat, azonban League of Legends videója utoljára 2017 januárjában, vagyis több mint egy éve volt. A tavalyi évben egyébként összesen készült 20 videója, ami azért egy Youtubernél egyáltalán nem sok, mikor sokan heti többet is kiraknak, mondhatni egy kicsit visszavonult.

Tegnap azonban kirakott egy posztot a hivatalos Facebook oldalára, miszerint újra megnyomja a Live gombot és League of Legends-et fog streamelni hosszú idők után először.

Hogy ez pontosan mikor fog megtörténni még kérdéses, ezt nem osztotta meg a streamer, ahogy azt sem, hogy hol fog streamelni. Ha nektek is hiányzik, akkor mindenképpen nézzétek a Facebookját, Youtube-ját, vagy Twitch-ét, hogy ne maradjatok le róla. Reméljük, hogy ez nem csak egy hirtelen fellángolás, hanem ténylegesen visszatér, mivel mindig is egy igazán kellemesen színes foltja volt a League of Legends közösségnek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!