Megjelent egy kép a FIFA19 arcok felvételeiről, melyet aztán töröltek

Megjelent egy kép a FIFA19 arcok felvételeiről, melyet aztán töröltek

A New York City Instagramján feltűnt az első kép a FIFA19 előkészületeiről, ugyanis a játékosok arcának felvételeit már bőszen készítik.

Egyszer csak a semmiből egy kép jelent meg az egyik észak-amerikai futball csapat Instagram fiókján, melyen azt láthatjuk, hogy egy játékosuk éppen a FIFA19-en dolgozik, miközben az arcát szkennelik be a játékba megannyi kamerával. A New York City FC a múlt héten megerősítette, hogy futballistáik az EA-nél jártak, hogy elkészítsék a szükséges felvételeket.

Mivel a FIFA 18 már hónapok óta elérhető –és a tény, hogy a képet eltávolították–, ezért nagyon valószínű, hogy a legújabb epizód gyártása már nagyban folyik a zárt ajtók mögött. A francia születésű luxemburgi Maxime Chanot, a NYFC védője ült be a kamerák elé, mikor az ominózus fotó elkészült. Az alábbi felirattal került ki a netre: "@easportsfifa Head Scan Day". Ezután eltávolították, de nem voltak elég gyorsak, mert Soovin nevű felhasználó másolatot készített belőle. Egyébként a FIFA18-ban eddig az egyetlen New York FC játékos, akinek ilyen módon látható az arca a játékban az David Villa volt, így a kép megerősíti, hogy más játékosok is benne lesznek a következő részben.

Mikor pillanthatunk vajon bele a FIFA19-be?

Nagyon valószínű, hogy a rajongók első alkalommal a júniusban megrendezendő EA Play-en tekinthetik meg a készülő művet. Az EA Sports Los Angeles-ben a hollywoodi Palladium-ból igyekszik majd bemutatni a 2018-as játékportfólióját -amelyek közül kétség kívül az egyik a FIFA 19 lesz.

Borítókép forrása: playground.ru

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!