Norvégiában rendőrt hívtak egy FIFA játékosra

Norvégiában rendőrt hívtak egy FIFA játékosra

Amennyire nagy örömet, akkora bosszúságot is okozhat a FIFA sorozat.

Azt hiszem elmondhatom, hogy mindannyian voltunk már abban a cipőben, mikor semmi nem akart összejönni vagy az utolsó pillanatban kaptuk a vereséget jelentő gólt. Ilyenkor minden ember másként reagál a helyzetre, van, aki magába fojtja bánatát, akadnak olyanok, akik káromkodnak, de előfordul, hogy durvább dolgok is történnek, mint például a kontroller földhöz csapása és így tovább.

Hasonló volt a szituáció Norvégiában is, Osloban. Pontosabban a Torshov nevezetű külvárosban ugyanis az egyik lakó furcsa zajokra lett figyelmes a szomszédságában. Csörömpöléseket, tárgyak összetörését hallotta, illetve a bútorzattal igyekezett valaki elbánni, így első hallásra úgy tűnhetett dulakodás folyik a lakásban. Biztos, ami biztos, a szomszéd ezért inkább kihívta a hatóságokat.

A kiérkező rendőrség elérte a tulajdonost és kiderült, hogy nem volt semmiféle probléma, mindössze a FIFA18 játék cseszte fel emberünk agyát, aki igyekezett a környezeten levezetni a feszültségét. Az incidensben senki nem sérült meg, adták ki Twitter közleményben. Ebből is látszik, hogy mennyire képes átélni valaki a játékokat, viszont érdemes azért odafigyelni, hogy nehogy kárt tegyünk másokban vagy éppen saját magunkban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!