A Twitch Rivals PUBG verseny sem ért véget csalás nélkül

A Twitch Rivals PUBG verseny sem ért véget csalás nélkül

Shroudék ötből három meccset megnyertek, de az első helyhez ez sem volt elég, emellett pedig nagyon gyanús dolgok is történtek.

Tegnap este tíztől lezajlott a Twitch által rendezett streamer verseny, ahol 64 streamer mérte össze a tudását 16 squadban. Tegnap már írtunk a csapatkapitányokról, de akkor még sokat nem tudtunk a pontos szabályokról.

Ma újabb PUBG streamer versenyt rendez a Twitch

Decemberben már láthattunk hasonlót, de ma újra összecsapnak a híres streamerek.

A versenyen viszont már megértettük a pontozást, hiszen minden győzelemért 15 pont járt, míg a második helyért 14 és így tovább, a killekért viszont egyáltalán nem járt pont. Részben ennek köszönhetően shroudék csak másodikok lettek, míg Forsen csapata megnyerte az egész versenyt. A győzelemről gyorsan tweetelt is egyet. (Forsen természetesen viccként és szarkasztikusan írta ezt, hogyha valaki nem ismerné őt -a szerk.)

Persze a Shroud rajongók és sokan mások sem akarták elhinni, hogy ötből három győzelemmel nem ők lettek az elsők, de szerencsére a pénznyeremény nem a helyezéstől függött, így a legjobb három a következőképpen alakult:

#1 Forsen csapata: $11,600

#2 Shroud csapata: $21,800

#3 AnneMunition csapata: $13,600

Emellett sajnos volt egy sokkal sötétebb történet is a háttérben. Ugyanis Forsen csapatában játszott az a Zelendra is, aki pár hónappal ezelőtt nem csak egy bant kapott az IEM kvalifikáción, de még több felhasználóját is megtalálták különböző csalásokat áruló oldalakon. Már a Curse Trials havi versenyén is gyanúsnak tűnt több videóból is.

Itt még egyáltalán nem megállapítható a csalás ténye, de 0.25-ös gyorsasággal nézve már azelőtt fejbe lövi ellenfelét mielőtt lenne célkeresztje.

Utána viszont kikerült ez a klip is, ami már nehezen magyarázható.

De ez az aimlock tűnik eddig legnagyobb és legbiztosabb bizonyítéknak.

A mai versenyen pedig ezt a klipet láthattuk tőle, ami sokak szerint egy sima Q-E wallhack. Először lenéz az alsó toronyra párszor, de tudja jól, hogy nincs ott ellenfél, miután pedig a csapattársa leinfózza, hogy feljebb vannak játékosok, elkezd sokszor és folyamatosan hajolgatni és tényleg találkoznak másokkal.

Persze a mostani versenyen nincs garancia arra, hogy aimozott volna, de a harmadik, egy hónapos videó elég bizonyíték arra, hogy kibannolják a játékból és Twitch-ről is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!