Lukaku számonkérte az EA-t a saját kártyája miatt

Lukaku számonkérte az EA-t a saját kártyája miatt

Kicsit sem volt elégedett az értékeivel a Manchester United támadója.

A belga támadó Twitteren fejezte ki nemtetszését az EA iránt. Ahogyan azt már mindenki jól tudja, most érkeztek meg a Winter Refresh-ek és Romelu Lukaku ebből ugyan kimaradt.

Egyetlen egy dolog nem tetszett a játékosnak, az pedig a sebességén belül a gyorsulás volt. Az Accelration statja Lukakunak 76-os és szerinte ez bőven jobbat érdemel. 

Egyébként nem véletlen teszi fel ezt a kérdést Lukaku, ugyanis legutóbb a Chelsea elleni rangadó utolsó perceiben egy olyan sprintet vágott le, amit azért elég sokan megirigyelnének. Ezek után nem csodáljuk, hogy fejlesztést szeretne kérni a lapjára, ugyanis tényleg egy rangadó 93. percében egy félpályás sprintet levágni, úgy, hogy közben három védő is üldöz, nem semmi.

Viszont nagy valószínűséggel az EA már nem fogja frissíteni a játékosok értékeit, szóval a belgának a FIFA19-ig várnia kell, hogy ez az érték egy kicsit is változzon. Viszont a játékosok többsége azon a véleményen van, hogy ez a lap teljesen megfelel a valóságnak és a gyorsulása is tökéletesen tükrözi a realitást. A kártya részletesebb értékeit alább láthatjátok:

Ti mit gondoltok megfelelnek Lukaku statjai a valóságnak?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!