A FaZe Clan nyerte a StarSeries i-League PUBG versenyét

A FaZe Clan nyerte a StarSeries i-League PUBG versenyét

A 20 körös küzdelemből végül ők jöttek ki a legjobban.

Múlt csütörtökön kezdődött a StarLadder saját PUBG versenye, a StarSeries i-League PUBG 2018, ahova összesen 20 csapat érkezett a világ minden pontjáról. Itt volt többek között a Cloud9, a FaZe, a Team Liquid és a TSM is. A 4 napos offline eseményen a squadok összesen 20, FPP körben mérkőztek meg.

A napok egy-egy showmeccsel kezdődtek, utána viszont a profiké volt a terep: az első meccs délután 2-kor kezdődött, míg az utolsó este 8-kor. Ezeket csak rövid szünetek szakították meg - biztosan nem ez volt a játékosok leglazább hétvégéje.

A győztes FaZe összesen 4 alkalommal hódította el az első helyet, míg szintén 4-szer csúszott le a győzelemről és lett második. Harmadik helyből már csak 3 jutott, ez pedig 2935 pontot jelentett nekik. Ehhez jött hozzá a 112 gyilkosságuk, ami plusz 672 ponttal segítette őket a végső győzelemhez. A második Team Liquid jóval kevesebbet, csak 3046-ot gyűjtött, míg a bronzérmes Team Vitality 2987-et. Érdekesség volt számomra, hogy a dobogón csak európai csapatok voltak, illetve az is, hogyha a FaZe-től elvesszük a killekért járó bónuszt, akkor is a harmadik helyen végeztek volna.

Az aranyéremért 50 ezer dollár ütötte a Haxete-mxey-Jembty-Fuzzface négyes markát, míg a második helyért már 'csak' 20 ezer dollár járt.

  • 1. hely: FaZe Clan (50 ezer dollár)
  • 2. hely: Team Liquid (20 ezer dollár)
  • 3. hely: Team Vitality (9 ezer dollár)
  • 4. hely: Cloud9 (5 ezer dollár)
  • 5-8. hely: AVANGAR, Tempo Storm, Four Angry Men, OGN (2 ezer dollár)
  • 9-16. hely: GOL, Luminosity, iFTY, Athletico, Mith, Vega Squadron, Ghost Gaming, Team SoloMid (Ezer dollár)

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!