A végtagok és a járművek sem blokkolják majd lövéseinket az új patch után

A végtagok és a járművek sem blokkolják majd lövéseinket az új patch után

Régóta kért változtatás fog bekerülni a héten, de ez még mindig egy picit karcsú.

A PUBG teszt szervere ezen a héten újra élessé válik, ahol ezúttal több újdonságot is kipróbálhatunk. Javítanak a baráti listán, bekerül a lobby beszélgetés és a jármű/végtagok átütése is.  A legtöbb játékosnak a legfontosabb egyértelműen a penetráció javítása, ami sose volt túl jó bőrben, így végre örülhetünk, hogy fejlesztenek rajta. A másik két újdonság szinte felesleges, sokkal égetőbb problémákat is megoldhatnának ezelőtt. Visszatérve a járművekre és a végtagokra, egyelőre nincs túl sok információ, hogy pontosan mi is lesz, de az biztos, hogy az egyik legfrusztrálóbb probléma, név szerint az amikor a játékos keze pont bekerül a feje elé és ezért nem fejest lövünk, biztosan megjavul.

Az autók átlövése is érdekes lehet, hiszen eddig a meta szerint a kocsiban mellettünk elszáguldó játékosra ritkán céloztunk inkább az autóját próbáltuk kilőni, hiszen ezzel több esélyünk van. A frissítés után viszont lehet, hogy érdemes lesz minden oldalról fejre célozni, hiszen ha még kevesebbet is, de biztosan tudjuk sebezni az ellenfelünket, nyilván ha a játék is úgy akarja. Ha tippelnem kéne a golyó valószínűleg tovább halad a röppályáján és csökkentett sebzést okoz majd a végtagok és a járművek átütése után is. Reméljük ezek a változtatások nem érintik a pant, mert ha azon is áttudnánk lőni valószínűleg anarchia költözne a két pályára.

Emellett már majdnem egy hete átléptünk márciusba, a PUBG Corp. ígérete szerint pedig ebben a hónapban érkezik majd a félévre szóló tervük, ahol elmondják, hogy pontosan mit terveznek nyár közepéig. Az új pálya bejelentése szinte biztosan benne lesz ebben az ütemtervben, de reméljük még több izgalmas dolgot megosztanak velünk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!