Pizzafutár Sivirt és csirke Galio skineket teaseltek, újabb URF a láthatáron?

Pizzafutár Sivirt és csirke Galio skineket teaseltek, újabb URF a láthatáron?

Egyelőre még csak egy artworköt lehet látni a PBE tartalmak között, amit kibányásztak a játékból, de a tematikából kiindulva, akár egy újabb URF esemény is lehet, hiszen közeleg április elseje!

A naptár szerint már itt a tavasz, de talán nemsokára ezt az időjárásban is érezni fogjuk. Ez egyben azt is jelenti, hogy lassan eltelik majd a március, április elseje pedig köztudottan a tréfák, internetes közegekben pedig a trollok napja. A Riot Games is eredetileg egy áprilisi tréfaként hozta be az URF, avagy Ultra Rapid Fire módot még évekkel ezelőtt.

Betekintést kaptunk néhány érkező skinbe; Pool Party Zoé és az első SSG skiccek

Természeten a Gun Goddess Miss Fortune sem maradt ki a sorból, illetve fény derült arra is, hogy a következő egy évben mely, skin tekintetben elfeledettnek hitt hősök gazdagodnak majd új palásttal!

Azóta sokat változott ez a játékmód, hiszen míg eleinte csak a képességek költségét nullázták, illetve a CDR-t fixen 80%-ra állították be, addig mostanára már csak véletlenszerűen kapunk hősöket. Ilyenkor szoktak egyébként viccesebb skineket is kiadni. E két információt összerakva, valamint a PBE assetek között megjelent kép alapján akár arra is lehet utalni, hogy egy újabb URF időszak következhet hamarosan. 

A megjelent kép elég kicsi, de azért a lényeget ki lehet venni belőle.

Jó eséllyel nem csak a külön kiemelt Galio kaphat egy csirkére hasonlító kinézetet, ami valljuk be, elég vicces. Tény, hogy nem egy madárról van szó, hanem egy hatalmas kőgólemről, de a szárnyak miatt a csirke jelmez nagyon adja magát, hasonlóan, mint a tehén bőrbe bújtatott Alistar.

A háttérben a motorból és a szerelésből arra lehet következtetni, hogy esetelegesen Sivir kaphat majd egy új kinézetet, a karakterisztikák nagjyából stimmelnek, illetve a közösség is szeretne már egy ideje pizzafutár kinézetet. A fegyvere amúgy is kör alakul, tökéletes lenne pizzák dobálására és nem ez lenne az első étel témájú kinézet a játékban, elég ha csak Olafra, vagy épp Pantheonra gondolunk.


Ha már szóba került Alistar, egy másik képet is sikerült kihalászni a PBE fájlok közül, melyen egyértelműen Alistar látható. A háttérből és a design-ból kiindulva, valószínűleg Hextech kinézetet kap. Hogy ez drágakő exkluzív lesz-e vagy sem, hasonlóan a Hextech Annie-hez, az még jó kérdés, de érdekes a koncepció.

Emellett még fontos lehet, hogy a Your Shop ismét, vagy még mindig látható formában szerepel a PBE kliensen, ami szintén passzolna az URF eseményhez.

És ha mindez nem lenne még elég, az egyébként magyar nyelven is gyakran csak csirkékként emlegetett raptoroknak is megjelent egy új modellje szintén a PBE fájlok között. Ha ez nem elég vicces tartalom egy jó április elsejéhez, akkor nem tudom mi az. Vajon a többi dzsungeles szörnyet is új köntösben láthatjuk majd?

Ezek persze még nem biztos információk, de logikusan következtetve, akár ezt is jelenthetik. Kíváncsian várjuk majd a fejleményeket mind a kinézetek, mind az április elsejére várható eseménnyel kapcsolatosan.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.