Jó pár érdekességet megismertünk már a tegnapi roadmap-ból

Jó pár érdekességet megismertünk már a tegnapi roadmap-ból

A játékosok már összegyűjtöttek többek közt az emote-okat és az új fegyver kilétét is felfedték.

Tegnap késő délután megérkezett a PUBG idei ütemterve, ami tele volt komoly ígéretekkel és újdonságokkal, így végre megtudtuk, hogy nem malmozással töltik idejüket a fejlesztők a PUBG Corp. irodájában.

Végre megérkezett a várva várt PUBG ütemterv

Wolfi | 18/03/08 19:01 Ma késő délután végre megjött a várva várt ütemterv, vagyis ahogy mostanában hallhattátok roadmap. Ezzel szeretné elmondani nekünk a PUBG Corp, hogy pontosan mit terveznek és hogyan. Rengeteg újdonság fog érkezni a következő fél évben ezt garantálhatjuk nektek! Természetesen a jövőben bármi változhat, ne vegyünk semmit sem készpénznek.

A legtöbb újdonságnál csak egy-egy képet kaptunk, de a játékosok elkezdték összegyűjteni, hogy miket is tudunk pontosan az új tárgyakról vagy éppen emote-okról.

Új fegyver(ek)

Elmondásuk szerint ebben az évben több új fegyver, jármű és kiegészítő is érkezik majd a játékba, de eddig egyetlen képet kaptunk és ott is csak a fegyver egy kisebb részét láttuk.

A leleményes rajongók viszont, úgy néz ki, hogy már meg is találták a fegyvert, ami nem más, mint egy FN FAL, ami egy belga fegyver és valahol az MK14 és a hagyományos M4 között helyezkedik el. A fegyver a hidegháború idején készült, így végül csak a NATO használta/használja a mai napig, reméljük ezen kívül még sok érdekes fegyver érkezik még a játékba, de kezdetnek ez egészen jó.

A 4x4-es sziget

Tegnap megtudtuk, hogy egy kisebb pályát is tervez a PUBG Corp, ami csak elméletben lesz 4x4 ugyanis a map nagy részét víz fogja fedni. Nem csak a tenger, de egy folyó is áthalad a pályán, így tényleg érdekes és roppant gyors meccseket játszhatunk majd.

Aki komolyabban megnézte a képet és elég szemfüles volt láthatja, hogy ezen a koncepción összesen öt, maximum hat épületkomplexum található, míg a nagyja erdővel és hegyekkel van borítva, így a kis pálya nem csak mérete miatt okozna gyors meccseket, hanem a kevés helyszín miatt is. Természetesen ez a sziget addig nem lesz játszható, ameddig nem oldják meg a játék eleji laggot és késleltetést, így fel kell kötnie a gatyáját a fejlesztőknek.

Emote-ok

Természetesen bekerülnek a játékba az emote-ok is, amik nagyon kevés embernek tetszenek és FPP-ben nem is láthatjuk őket. De úgy néz ki, hogy a PUBG Corp-ot ez annyira nem érdekli, így már Erangel szigetén is tapsolhatunk és provokálhatjuk ellenfeleinket a jövőben. Az összes eddigi emote-ról persze videó is készült, FPP-ben pedig nem fog minket átrakni TPP-be.

Emellett persze még rengeteg újdonságról beszéltek a készítők, de egyelőre ezekről tudtunk meg többet. Éjszaka, a Roadmap megérkezése után egy giffel is frissítették a cikket, ami nagyon sok minden lehet, akár a melee combat kezdete is vagy egy, a jövőben érkező emote.

null

null

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!