Nem csak új ruhákat, de új fegyverskineket is kibányásztak a fájlok közül!

Nem csak új ruhákat, de új fegyverskineket is kibányásztak a fájlok közül!

A bányászokat nem lehet leállítani, ezúttal is összesen 38 ingame tárgyat találtak meg a fájlok között, amiket még nem láthattunk a játékban! 

Tegnap, azaz március 9-én újabb skincsomagot tettek közszemlére a skin-tracker oldalon, ahol ez már szokássá vált. Ezúttal összesen 38 tárgyat lepleztek le, ám ami az igazi újdonság inkább az, hogy ezúttal nem csak ruhákat találtak a bányászok, hanem számos fegyverskint is, sőt inkább azokat nagyrészt. 

Végre megérkezett a várva várt PUBG ütemterv

Wolfi | 18/03/08 19:01 Ma késő délután végre megjött a várva várt ütemterv, vagyis ahogy mostanában hallhattátok roadmap. Ezzel szeretné elmondani nekünk a PUBG Corp, hogy pontosan mit terveznek és hogyan. Rengeteg újdonság fog érkezni a következő fél évben ezt garantálhatjuk nektek! Természetesen a jövőben bármi változhat, ne vegyünk semmit sem készpénznek.

Pont az utóbbi időben ötlött nekem is a fejembe, hogy miként hagyhat ki a PUBG Corp. egy ekkora ziccert, hiszen a CS:GO is évek óta ebből él, meg rajtuk kívül még sok kereskedő és gambling site is. Végre a PUBG Corp. is kapott az alkalmon és több fegyverhez is kiadták az első skineket. Lesz itt terepminta, aranyozás, kopott narancs szín, ezüst fegyverek stb. Egyelőre Kar98-hoz, M416-hoz, P18C-hez, M1897-hez, P92-höz, Mini-14-hez, SCAR-L-hez, DP-28-hoz, AWM-hez, S686-hoz és UMP-hez találtak fegyverskineket.

Ruházatból nekem kifejezetten tetszik ez a középsulis feeling, lesz amerikai focis kabát, sapka fejhallgatóval, és kék tornacipő emellett pedig egy háromnegyedes farmer, valamint egy fehér pulcsi. Igazából ruhákból csak ez jelent meg, minden más a fegyverekről szól, szóval ne is húzzuk tovább az időt, a galériában az összes képet megtaláljátok, csak az alábbi képre kell kattintani!

Aki pedig kíváncsi a 3D-s modellekre, ugyanis ezek is megnézhetőek, az ezen a linken találja az eredeti listát, ahol rákattintva egyesével is szemügyre vehetjük akár nagyon közelről is az új tárgyakat!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!