One for All csodák, avagy olyan hősök akikkel te sem találkoznál szívesen

One for All csodák, avagy olyan hősök akikkel te sem találkoznál szívesen

Minden váltakozó játékmód tartalmaz olyan hősöket, akikkel nem szívesen találkozik az ember.

Belegondoltatok már picit mélyebben abba, hogy minden váltakozó játékmódnál, minden egyes típusnál szinte van néhány olyan hős aki a játékmód adottságai miatt erősebb mint a többiek?

Vegyük példának az Ultra Rapid Fire játékmódot, a 80%-os töltési idő csökkenés és társai eléggé nagy előnyt adnak a mágusoknak, a varázssebzésből élő karaktereknek és még néhány ezen kívül esőnek is, néhány említés a példa kedvéért: Annie, Lux, Warwick, Malzahar.

Azonban mi a helyzet a One for All, magyar nevén az Egy mindenkiért játékmóddal? 10 játékos, 1-1 hős csapatonként...vajon melyik hős lehet túlságosan erős ebben a játékmódban?

Nos, kezdetnek mondjuk Ornn. Már csak az 5 darab ulti kombinációjába, ha belegondolok is kiráz a hideg, hogy egymást követően csak jönnek, jönnek és csak jönnek. Azonban Ornn a játékmódban annyira de erős, hogy még 5 Twitchnek is sikeresen ellenálltak.

A következő hős, akivel nem szeretnétek találkozni az Lulu. Nos a Lulu pajzs, buff és ulti időnként egyszeri alkalommal egy rangsorolt mérkőzésen is elegendő feszültséget okoz bennünk. Mi van akkor, ha 5 Lulu-t kell elképzelni? Legyen mondjuk egy carry és 4 supportja önmagából? Az eredmény magáért beszél:

Azonban hoztunk még egy harmadik hőst, akivel nem szeretnétek találkozni ezt garantálom. Ez a hősnő nem más, mint Zoe. Az ugrálások amitől bekattanok és epilepsziás rohamot kapok, még csak egy dolog. A folyamatos altatás viszont az, amikor inkább itt hagyom a gépet és addig rendbe rakom a lakást, hátha utána megtudok már mozdulni.

További érdekes hősöket az alábbi videóban még találhattok:

Szerintetek ki lehet még idegesítő egy ilyen játékmódban? Írjátok meg nekünk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.