Jön Szent Patrik napja, ezért segítünk előre felkészülni, hátha szerencsétek lesz

Jön Szent Patrik napja, ezért segítünk előre felkészülni, hátha szerencsétek lesz

Közeleg az ír-északír ünnep, de vajon megint csak trollkodni fog velünk az EA?

A St. Patrick's Day Írország egyik védőszentjének, Szent Patriknak a tiszteletére tartott egész napos parádé március 17-én, olyan ez nekik, mint nekünk, magyaroknak az augusztus 20-a. Ilyenkor egész Írország zöldbe borul, mert ilyenkor gyönyörű zöld a táj, valamint ez a szerencsét jelképező lóhere színe is. És ha már szerencse, miért ne ünnepelhetné ezt a napot az EA is? 

A tavaszi szél elhozta a Path to Glory 25 sztárjátékosát is

A téli kiadás után a tavasz első napsütése az újabb Path to Glory megjelenését is jelenti.

2017-ben is volt St. Patrick's Day a FIFA-ban, de akkor csak néhány ír játékost zöld kártyába öltöztettek, a statisztikáikon viszont semmit nem változtattak. Ezeket a kártyákat mind pakkokból, mind SBC-ken keresztül is megszerezhettük. Az EA olyan SBC-ket is kiadott, amiben 20k-tól 100k-ig bármennyi coint kaphattunk. Viszont az SBC-ben követelmény volt a 90-es chemistry és két St Patrick's Day kártya. Persze ha ügyesek voltunk, akkor viszonylag olcsón, 10-20.000 coinért meg tudtuk ezeket szerezni. Ezen felül, ha a szerencse még az SBC után is velünk volt, akkor nagyot is profitálhattunk.

Hogyan lehetne a lehető legprecízebben felkészülni az eventre? 6 nap van még hátra, szóval itt az ideje elkezdeni ír játékosokat vásárolni, de figyeljetek, mert ez 1000 coin alatt már szinte lehetetlen. Az esemény idején ezek a kártyák akár 5-6000 coin körül is mehetnek. 82 értékelés feletti arany kártyákat is érdemes lehet beszerezni, ugyanis, ha az SBC-kre pályáztok, ezekre biztosan szükségetek lesz. Ne felejtsétek el, hogy tavaly csak ír játékosokról van szó, viszont idén simán benne van a pakliban, hogy az északír nemzetiségű játékosokat is bevonják, ugyanis ők is ugyanúgy ünnepelnek ezen a napon. Próbáljatok meg ezekből is betárazni, amíg még viszonylag olcsók. Továbbá igyekezzetek olyan arany kártyákat vásárolni, amelyek jól illeszkednek az ír és észak-ír játékosokhoz. A Premier League tökéletes kiindulási pont lehet erre.

Ne lepődjünk meg, hogyha idén is egy ilyen eseménnyel találjuk szemben magunkat és próbáljunk meg a lehető legeslegjobban felkészülni rá, ugyanis óriási szerencsénk is lehet és bőven profitálhatunk belőle. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!