Komoly problémákat hozott a PUBG új frissítése, vissza is vonták

Komoly problémákat hozott a PUBG új frissítése, vissza is vonták

Az anti-cheat update sokat segített a csalók ellen, de ennek az FPS-ünk volt az ára.

Tegnap kigördült az éles szerverekre is az új anti-cheat frissítés. A csalókkal remekül leszámolt a PUBG Corp szerint, de a játékosok és ők is észrevették, hogy az optimalizációt teljesen hazavágta, így nem tudtak mást tenni, vissza kellett vonni a frissítést.

Ehhez részben az kellett, hogy a játék legnagyobb streamere, Shroud is szóljon nekik, hogy itt valami tényleg nincs rendben, ha 60-70 fps-e van.

Ma reggel tehát visszavonták az új anti-cheatet és egy 24 MB-os frissítéssel helyrehozták a játékot, ami állítólag azóta jobban működik, mint valaha. Emellett viszont egy érdekes grafikon is napvilágot látott mely szerint az anti-cheates patch átlagban jobb fps-t hozott, mint eddig bármelyik, csakhogy elképesztően leugrált, néha 60 alá is.

Nagy átlagban tekintve tehát jobban optimalizálva volt, de ha megnyitottuk a táskánkat vagy valami olyat csináltunk, ami a játéknak nem tetszett, akár 60 alá is mehetett az FPS-ünk, ami már a közel játszhatatlan kategóriába tartozik. Természetesen az új anti-cheat-ről nem mondtak le teljesen, de egyelőre megpróbálják kideríteni, mi is okozhatta ezt a borzalmas FPS-t, amit shroud is tapasztalt. Egészen elképesztő, hogy valamiért semmi nem akar összejönni a PUBG Corp-nak, hiszen megint csak nekünk akartak jót a csalók komolyabb üldözésével, de valamiért ez a játék motorjába is belenyúlt. Kemény év áll előttük, az már biztos, hiszen két új pályát és rengeteg tartalmat ígértek, de ha már egy új anti-cheat is azonnal tönkrevágja az optimalizációt, nehéz lesz mindent időben berakni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Cover: Comicbook.com

Kövess Minket!