Te el tudnád képzelni, hogy egy katonai fejhallgatóval játsszál?

Te el tudnád képzelni, hogy egy katonai fejhallgatóval játsszál?

Egy hamarosan induló márka a pilóták által használt fejhallgatókat vinné az e-sportba.

A helikopterpilótáknak kétségkívül nagyon jó fejhallgatóra van szükségük, tökéletes zajszűréssel. A Victrix nevű márka ezt akarja elhozni az e-sportba és a gaming világba is, hogy többé ott se legyen zavaró a közönség vagy akár a túl hangos kollégium -ugyanis ebből már többször is voltak problémák.

Victrix Pro AF ANC valószínűleg 300 dollárért lesz kapható (kb. 75 ezer forint), ezzel pedig szinte biztos, hogy nem ez lesz az új HyperX Cloud II, avagy az egyik legelterjedtebb fejhallgató. Az árat nagyjából az indokolja, hogy a fülesnek aktív zajszűrése van (ANC), ezzel pedig a külső hanghatások 70%-át, vagy 45 decibelt képes kiszűrni, hogy nekünk csak a játékra kelljen koncentrálni. Emellett hatalmasat dob az áron, hogy a fejhallgató négy, dedikált mikrofonnal van felszerelve, a lehető legtisztább zajszűrésért. 

"A zajcsökkentés egy nagyon laza kifejezés. Aktív zajcsökkentésről beszélünk, ez megszünteti a közönség moraját." - mondja Ozhan "Oz" Maker, a Victrix CEO-ja.

Maker elmondta, hogy a márka egy nagy San Diego-i vállalaté, aminek van egy óriási, helikopterekkel foglalkozó cége is. Állítsa szerint 3 éve figyelik az e-sport piac igényeit és próbálják minél jobban testre szabni a perifériát.

"Beszéltünk a játékosokkal, akik azt mondták, hogy a kényelem nagyon fontos, azon kéne még javítani. Emellett jobb mikrofonokat akartak." -tette hozzá Maker.

A Victrix fejhallgatójának az egyik nagy előnye, ha beizzadna a fülünk (amire a profiknál rengetegszer van példa, főleg a hosszú meccsek alatt), akkor nem kell levenni a fejhallgatót, így nem maradunk le semmilyen fontos dologról. Erről egy beépített "mechanikus hűtés" gondoskodik. Egy gombnyomásra a fejhallgató kinyílik, és kiengedi a párát és az izzadtságot.

"Ez egy mechanikus hűtő rendszer. Nagy megkönnyebbülés lehet a meccsek között. Akár otthon is jó szolgálatot tehet, ha esetleg hallani szeretnénk, hogyha a szoba másik feléből szólnak hozzánk."

 A fejhallgatót várhatóan június 9-én kezdik el kiszállítani azoknak, akik előrendelték. Év végére azt ígérik, hogy még több terméket jelentenek be. Ti szívesen kipróbálnátok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!