Aatrox-ra teljeskörű update vár, igazi Dark Souls-féle főellenséget faragnának belőle!

Aatrox-ra teljeskörű update vár, igazi Dark Souls-féle főellenséget faragnának belőle!

Aatrox talán az egyik legvártabb reworkök egyike. A karakter tematikája nagyon menő és magával ragadó, de a hozzá párosuló játékmenet minden, csak nem élvezetes vagy hasznos.

Gyakorlatilag mindent megváltoztatnak rajta, a kinézetet, a képességeket, -sőt a hangját is. Olyan lesz, mintha egy teljesen új hőst kapnánk, egyedül a történet és a tematika lehet majd ismerős. Ezt eddig is tudtuk, hogy érkezni fog, de eddig semmilyen infó nem volt róla.

Még nem jelent meg a GGMF, de a közösségnek máris van ötlete a következő ultimate skinre!

Mondjuk ehhez nem ártana pár buff is Kindrednek, hogy ténylegesen játszható állapotba kerüljön, de a kinézet váltakozása kifejezetten ötletes a sárkányok mentén!

Ez a múlt heti Beyond the Rift műsornak köszönhetően változott. Ez egy rendszeres talk show, amit imaqtpie és scarra vezetnek, a vendégük pedig ezúttal nem más volt, mint Ryan "Reav3" Mireles. Ő is a karakteralkotásban érintett, így elég sok belsős infóval rendelkezik azok készítéséről. Természetesen pontos részleteket nem árulhatott el még qtpie-nak sem, pár dolgot azonban elárult a készülő Aatrox-ról.

Azt ők is érzik, hogy hiába a jó háttértörténet, valamint a karakter alapkoncepciója, senki nem akar játszani vele, mert nincs semmi élvezet a játékmenetében. A legnagyobb outplay lehetőségünk maximum annyi, hogy ugrunk vele egyet. A lassítása semmi extra a W-je egy váltható állandó hatás, hogy több sebzést, vagy gyógyulást szeretnénk, az ultija pedig egyszer sebez, majd plusz támadási hatótávot és támadási sebességet kap és ennyi. 2018-ban ez már egyszerűen kevés, ennél talán még Nunu is izgalmasabb, neki legalább van egy mókás ultija, amivel a bokrokból tudunk meglepetéseket okozni.

Ezen változtatna a Riot Games és valamikor az év során –pontos időt nem tudott mondani Reav3– megkapjuk az új Aatroxot. De miben is lesz más? Valószínűleg ez lesz a játék eddig legnagyobb hatásfokú reworkje, teljesen új modellel és képességekkel. Reav3 elmondása szerint úgy kell majd elképzelni, mint egy Dark Souls főellenséget. A hatalmas kardja eddig is megvolt hozzá és a támadásai is inkább lassabbak, ám annál halálosabbak lesznek. Nem igazán van jelenleg a játékban olyan karakter, aki ezt testesítené meg, így ezen dolgoznak, persze azért kombókat is szeretnének. De a lényeg, hogy egy nagy feltámadó főellenséget képzeltek, akinél különösen kell vigyázni a képességeire.

Minden bizonnyal párosulni fog emellé valamilyen gyengeség is, hogy ezt kompenzálják, tehát valószínűleg egy ilyen 50-50 karakter lesz, akivel ha jól bánunk, vagy az ellenfél figyelmetlen, akkor nagy előnyre tehetünk szert, viszont ha mi hibázunk, akkor annak nagy ára lesz. Az elmondás alapján leginkább egy lassú támadásokra építő bruiser/tankként tudom majd elképzelni, hasonlóan mondjuk Nautilushoz, csak több sebzéssel és egy bazi nagy karddal. A feltámadás tehát marad, de jó eséllyel ez lesz az egyetlen ismerős dolog vele kapcsolatban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Borítókép: http://www.lol-wallpapers.com/artwork/soul-reaver-aatrox/

Kövess Minket!