Lehetséges, hogy már most tesztelik az éjszakai pálya alappillérjeit

Lehetséges, hogy már most tesztelik az éjszakai pálya alappillérjeit

A tegnapi frissítéssel bekerült pár újdonság, amik lehet, hogy az éjszakai map legelső részletei lesznek.

Mióta a figyelem középpontjába került a játék és már tudtunk arról, hogy hamarosan kapunk egy új pályát, –ami végül Miramar lett–, mindenki azt várta, hogy mikor kerül be a napszak változás vagy legalább az éjszakai játékmód. Erre később választ is kaptunk, miszerint először inkább a játékra szeretnének koncentrálni és egyelőre nincs elég emberük arra, hogy nekiálljanak egy ekkora projektnek. Azóta már megérkezett az 1.0, ami pont tegnap kapta meg a hetedik frissítését. Természetesen még rengeteg más dolga van a PUBG Corp-nak és az ütemtervben sem említették meg az éjszakai pályát, csak azt, hogy egy 4x4-es és egy 8x8-as map is érkezik még ebben az évben.

Végre megérkezett a várva várt PUBG ütemterv

Wolfi | 18/03/08 19:01 Ma késő délután végre megjött a várva várt ütemterv, vagyis ahogy mostanában hallhattátok: roadmap. Ezzel szeretné elmondani nekünk a PUBG Corp, hogy pontosan mit terveznek és hogyan. Rengeteg újdonság fog érkezni a következő fél évben, ezt garantálhatjuk nektek! Természetesen a jövőben bármi változhat, ne vegyünk semmit sem készpénznek.

Az előző frissítés néhány nem dokumentált változtatása viszont arra enged következtetni, hogy mintha már elkezdtek volna játszani a fényekkel az éjszakai pálya miatt. Természetesen előre leszögezem, hogy ez csak pletyka és az sem biztos, hogy ezért kerültek be, de reménykedni szabad, ugye?

1. Lámpák Miramaron

Sokan észrevehettétek, hogy jó pár lámpa bekerült Miramarra, –néhány meglepő módon még működik is– amik pár hete még nem adtak ki fényt. Ez természetesen nélkülözhetetlen egy éjszakai pályához, hiszen a városokban illene azért látnunk valamit.

2. Megnövelt csőtorkolati fények

A patch notes-ból ez is kimaradt és nem tudjuk, hogy direkt vagy csak egy véletlennek köszönhetjük, de sokkal jobban lehet látni, ha valaki elsüt egy fegyvert a messzeségben. Ugyanúgy, mint a ködös mapon, az éjszakain is a hangok és a fegyverek fénye a tájékozódási pontjaink, így lehet, hogy ezt tesztelgetik most.

3. Működő fényszórók

Ezt is könnyedén észrevehettétek, hiszen eddig nem működtek a járművek lámpái, de most már fényt bocsátanak ki magukból még a motorok is.

Természetesen ez nagyon kezdetleges és lehet, hogy a játékmotor fejlesztései, de mindenesetre érdekes, hogy most ennyire ráálltak a játék fényeire. Reméljük legalább az egyik pálya tartogat nekünk valami be nem jelentett érdekességet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!