Egy eddig ismeretlen francia játékos kártyái megdöbbentően jók

Egy eddig ismeretlen francia játékos kártyái megdöbbentően jók

Beceneve "Benyebut", melynek francia jelentése: "gól".

A Manchester United rajongók most már tudják, hogy miért: a Bajnokok Ligájában a Sevillában játszó Wissam Ben Yedder csereként beállt, kétszer is betalált a vörös ördögök kapujába és ezzel kiejtette őket. A 27 éves Yedder rendkívül népszerűvé vált a FIFA közösségben, a rajongók pedig szuperlatívuszokban beszélnek róla. Ez pedig csak fokozódik az elmúlt hetek teljesítménye után.

Normál formában a franciát körülbelül 2500 érméért lehet megvenni, ami tulajdonképpen semmiség egy 81-es csatárhoz képest. Ehhez tartozik egy 83-as sebesség, 79-es lövés, 75-ös passz és 85-ös cselezés.

Ha egy kicsit több tűzerőt szeretnénk, akkor van egy 84-es Team of the Group Stage lapja, amely hatalmas ugrást jelent valamennyi kulcsfontosságú értékében. Ez azonban már lényegesen drágább, hiszen 60 ezer körül kapható, de hasonló statisztikájú játékosok árának még mindig csak a töredéke.


A mostani teljesítményét követően valószínűleg még ennél is jobb lehet a Man of the Match kártyája, ugyanis sokan hiszik azt, hogy az EA egy kicsit még jobban feltúrbózza még a labdarúgót.

Nektek mi a véleményetek róla?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!