29 éves FIFA játékos kapott szerződést a Manchester City-től

29 éves FIFA játékos kapott szerződést a Manchester City-től

Vele már két FIFA e-sportolója van a Premier League jelenlegi listavezetőjének.

Az angol labdarúgó klub, a Manchester City leigazolta a német FIFA18 játékost, Kai "Deto" Wollin-t. Deto a játék PS4 verziójára specializálódott, számos nagy neves bajnokságot nyert már meg, köztük több német bajnokságot és a World Cyber Games címet (2011, 2012) is. Tavaly a 29 éves e-sportoló közel került a FIFA Interactive World Cup trófeájának megnyeréséhez, de végül legyőzte őt a brit Spencer "Gorilla" Ealing. A Manchester City-t először az áprilisban esedékes FUT Champions Cup-on képviseli majd.

Nem ő az első igazolásuk, hiszen az év elején leszerződtették Marcus "ExpectSporting" Jorgensen-t is. Ezzel egy időben a 2016-ban aláírt Kieran "Kez" Brown viszont elhagyta a klubot.

"Nagyon örülök, hogy velem képzelik el a jövőt a Manchester City-nél, ez egy következő lépcsőfok az e-sport karrieremben. Már alig várom, hogy jövő hónapban elkezdődjön a FUT Champions Cup, ezáltal pedig megismerkedhetek majd a Manchester City rajongókkal a világ minden tájáról." -nyilatkozta Deto.

Nuria Tarre, a City Football Group ügyvezető marketingigazgatója hozzátette:

"Nagyon várjuk, hogy Deto a Manchester City színeiben képviseljen minket a különböző tornákon és izgalmas lesz, hogy a rajongókkal is találkozhat. Már bizonyította rátermettségét és tehetségét a legjobb játékosokkal szemben is, ezért kíváncsi vagyok mire lehet még képes."

Képek forrása: mancity.com

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!