A hős, akit fejlesztés közben töröltek: Rob Blackblade

A hős, akit fejlesztés közben töröltek: Rob Blackblade

Rob Blackblade, a Kalandor sosem jelent meg a játékban, most megnéztük, mi maradt meg belőle.

A játék történelme során 6 darab olyan hős volt, akiket a fejlesztési folyamat során töröltek el: Omen, Averdrian, Gavid, Tabu, Well és Rob Blackblade. Az alábbi cikkben ez utóbbit fogjuk nektek részletesen bemutatni.

Rob Blackblade az az ember, akivel nem szívesen futnál össze egy sötét top-lane-en, ugyanis hősünk olyan, mintha rémálmainkat gyúrták volna össze, név szerint Twitch-et, Garent és Fiorát. Szerencsére nem a külsejéről beszélek.

Rob, az eredeti tervei alapján egy jó külsejű fiatalember lett volna, akinek hátteréről nem sok maradt fent. A törlésének egyik oka is többek közt az volt, hogy a hős egyszerűen nem lett elég egyedi, nem mozgatta meg a tervezők egyikének fantáziáját sem, így úgy ítélték meg, ha nem elég ihlető karakter a tervezőknek, a játékosközönséget sem fogja különösebben lenyűgözni. Hátterétől eltérően, tervezett képességeiről már többet tudhat meg az utókor.

KÉPESSÉGEK

Passzív: Liberate - Az öt képességből az egyetlen, amiről nincs információ.

Vital Blow: Rob lesújt ellenfelére, ezzel fizikai sebzést okozva. Ha Rob látható, a célpont elkábul, míg ha láthatatlanul sújt le (lásd később), a célpont elalszik. Csak nem Garen rokonának tetszik lenni? Illetve, hogy hogyan lehet kardcsapástól Sleep effektet kapni, azt a Riot kreatív-teamjétől kell megkérdezni. Az ijesztő, hogy Rob ezeket a hatásokat akár 6 másodpercre is ránk tudta volna nyomni.

Ambush: Aktiváláskor Rob láthatatlanná válik. A képesség ideje alatt szabadon mozoghat és 10-30% mozgási sebességet nyer. Ez bizony Snekay, sneaky...

Bravado: Két szó. Kritikus. Találat. Aktiváláskor Rob összes, azaz tényleg minden támadása kritikus találat lesz. Ez legkisebb rangon öt, legnagyobb rangon tizenegy másodpercig tartott volna. Ahogy azt egyszer egy bölcs ember mondta, Strike quickly, strike deftly. Immáron levédetve a Laurent ház által.

Gutbuster: A végső képesség, melyről nem derül ki, hogy kellett-e volna vele célozni, de a point click változat valószínűbbnek tűnik. Rob hátba dob egy tőrrel, ami háromszoros sebzésre is kritelhet, attól függően mekkora éppen a kritikus találati esélye. Nem túl baráti, nem igaz?

Rob végül nem került kiadásra és szerintem jól járt a játékosközönség a döntéssel. Helyette Udyr jelent meg... Igazából lehet mégis inkább kérném a tőrt a hátamba.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!