Hamarosan az ARK: Survival Evolved is a mobiljainkra költözik

Hamarosan az ARK: Survival Evolved is a mobiljainkra költözik

Már mobilokkal is vadászhatunk a dinoszauruszokra.

Az utóbbi időben a sikeresebb PC-s (vagy konzolos) játékok gyártóinál egyre jobban kezdett divatba jönni az, hogy a játéknak készítenek egy mobil verziót. Erre az egyik legjobb példa a World of Tanks. A mobilos játék már évek óta létezik, és elég nagy sikere van. Nemrég például a Fortnite és a PUBG is bejelentette, hogy egy mobilos játékon dolgozik - Fortnite-nál már iOS-re elérhető a béta, a mobilos PUBG-t azonban csak a kanadaiak tesztelhetik.

iOS-re, Androidra és Xboxra is érkezik a cross platform a jövőben

Már nem csak a PS4-esek tudnak majd együtt játszani PC-s barátaikkal.

Most az ARK: Survival Evolved fejlesztője, a Wild Card jelentette be, hogy hamarosan már telefonunkon is dinoszauruszokra vadászhatunk. A stúdió a War Drum Studios-al szövetkezett, akik mindkét platformra (iOS, Android) elhozzák a játékot. Az iOS-felhasználók már kipróbálhatják a béta verziót, az Androidosoknak azonban meg kell várni a végleges kiadást.

A játék azt ígéri, hogy hasonló élményt fog nyújtani, mint a teljes, PC-s verzió. A tervek szerint több, mint 80 dinoszaurusz lesz, illetve egy hatalmas világ - ami csak arra vár, hogy felfedezzük azt. Természetesen a grafika messze lesz attól, amit számítógépen megszokhattunk, erre azonban érthetően azért van szükség, mert egy mobil messze nem rendelkezik olyan erős hardverekkel, mint egy PC. Arról, hogy a játék milyen telefont követel, még nincs információ, azonban aki sokéves, középkategóriás modellekkel játszana, az jó eséllyel lemondhat róla.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!