Gareth Bale lett a FIFA18 legjobb balhátvédje?

A FIFA 18 rajongók megkapták a várva várt szülinapi ajándékot, melyben jó néhány felturbózott sztárral is találkozhatunk.

Olyan nagyágyúkat szúrhatunk ki azonnal az új csomagban, mint Cristiano Ronaldo, Eden Hazard és Marco Reus, akik természetesen új értékelést kaptak, de mondhatni Gareth Bale kártyája az, amelyen igazán megakad az ember szeme. Ez azért van, mert az EA Sports 90-es rating mellett bal szélső védő pozíciót is adott neki. Ránézésre is elég durva, de már most azt rebezsgetik az emberek, hogy nincs párja a védelem bal oldalán. Valencia és Vrsaljko mellett minden bizonnyal labdába rúg majd azért.

A 28 éves walesi hihetetlen, hiszen 95-ös sebessége, 88-as lövése, illetve 80-as defenzív értékelése lett egy csapásra. Mind hátul, mind elől nagyszerűen használható.

"Az idei születésnapi csapat olyan játékosokból áll, akik a FUT korábbi verzióiban különböző posztokon voltak szuperek. Mindegyikük külön csomagban lesz elérhető speciális player itemként a teljes esemény alatt. Ezek az új kártyák igazi vérfrissítést jelentenek az Ultimate Teamben a pozícióváltozásoknak és a továbbfejlesztett minősítéseknek köszönhetően." -osztotta meg az EA.

Nem kell megijedni, nem baklövést követett el az EA, Bale karrierje kezdetén a Southamptonban még ezen a poszton rúgta a bőrt, mielőtt 2007-ben támadó szerepet kapott a Spursben. Másik érdekes információ egy ilyen kártya kapcsán: az ára. Nos, a legújabb Futbin adatok szerint jelenleg körülbelül 750 000 érme körül mozog Bale értéke. Ez nagyjából 500 ezerrel több, mint az ő standard 89-es kártyája. Ti megvennétek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!