Megérkeztek az új Irelia képességei -Videó

Nyugodt, mint a tenger, és pusztító, akár a vihar. Ionia szenvedélyes védelmezője, Irelia elsajátította népének ősi táncait, és művészetét a harc szolgálatába állította. A Pengetáncos kecses mozdulatokkal lebegteti halálos pengéit a levegőben, és lecsap minden bolondra, aki hódításra adja a fejét.

A várva várt átdolgozás és a képességek végre megérkeztek. Megtudjuk, pontosan mit is rejtenek Irelia új képességei.

KÉPESSÉGEK

A passzívja, az Ioniai szenvedély. Amennyiben Irelia varázslattal találja el ellenfelét, néhány másodpercre megkapja az Ioniai szenvedély jelzőjét. Minden egyes jelző után bónusz varázssebzést kap az alaptámadásának sebzésére, ráadásul ez az érték a pajzsokkal szemben még nagyobb. A maximális számú jelző összegyűjtése esetén Irelia támadási sebessége is megnő.

A Q képessége lett az Acélugrás. Irelia a célpontra rontva fizikai sebzést okoz, alkalmazza a találati hatásokat és kis mértékben gyógyul is. A sebzés értéke természetesen nagyobb minionokra és szörnyekre. Amennyiben a célpont meghal, vagy az Acélugrás végez vele, a képesség töltési ideje lenullázódik.

A W képessége a Tüzes tánc nevet viseli. Kétszer lehet aktiválni a képességet, mindkét esetben más hatást érünk el ezáltal.

Az első aktiválás esetén Irelia nem tud mozogni, se támadni, rövid időre azonban nagy mértékű sebzés csökkentést nyer, míg feltölti a pengéit. A varázslás nem szakítható meg!

A második aktiválás során előretör a pengéivel, így lassítja az ellenfeleit rövid időre és fizikai sebzést is okoz számukra. A roham során a mérték egyre nagyobb lesz.

Irelia E képessége a Páratlan páros. A páratlan páros ismételt elsütésével egymást követően kettő pengét dobhat két különböző helyre. Majd ezt követően a pengék egymás felé repülnek, varázssebzést okoznak a kereszttűzben lévő ellenfeleknek és még el is kábítják azokat! A Páratlan páros néhány másodpercre megjelöli a hősöket és a szörnyeket.

Végezetül jöjjön Irelia végső képessége, az Élharcosok pengéje. Irelia a képesség használata során teljes erővel elhajítja pengéit egy vonal mentén. Amennyiben az Élharcosok pengéje eltalál egy ellenséges hőst, a pengék kifelé fognak szóródni, amivel sebzést okoznak, továbbá megjelölik az ellenséges hősöket, nagy szörnyeket, sőt, egy pár másodpercre fennmaradó falat hoznak létre!

A létrehozott pengefal varázssebzést okoz és jelentős mértékben lassítja a rajta áthaladó ellenséges hősöket. Emellett pár másodpercre le is fegyverzi őket, így még az alaptámadásaikat sem tudják használni.

A Páratlan páros egy sokoldalú képesség, egyrészt mert rendkívül megbízhatóan használható az ellenségek megjelölésére, másrészt a kábítás segít mind a kezdeményezésben, mind pedig a visszavonulásban, ha esetleg bajba kerülnénk. Amennyiben pedig valaki nem ért a szép szóból, mutassuk meg neki a Tüzes táncunkat. Végezetül az Élharcosok pengéjét se feledjük el bevetni, hiszen nem csak rengeteget segít, de meg is jelöli az áldozatokat az Acélugráshoz.

Wukong és Rumble új hőskinézeteket kap! -Videó

Rumble és Wukong a két következő szerencsés hős, akik egy hőskinézettel lesznek gazdagabbak!

UPDATE: Megérkeztek továbbá a splash artok, ezeket lentebb találjátok! Eszméletlen gyönyörűek lettek.

SPLASH ARTOK

Az eredeti, klasszikus Irelia01Nightblade Irelia02Aviator Irelia03Frostblade Irelia04Infiltrator Irelia05Lotus Irelia06

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!