Megjelent a PUBG mobil verziója Amerikában is

Megjelent a PUBG mobil verziója Amerikában is

Mindegy, hogy iOS vagy Android; már a buszon is vadászhatjuk a csirkevacsikat.

Várható volt, hogy a Bluehole és a PUBG Corp. sem szeretne kimaradni a buliból, így úgy döntöttek, hogy a PUBG-t is mobilra költöztetik, miután a Fortnite telefonos verziója is elképesztően sikeres lett. A PUBG Corp. tegnap délután Twitteren jelentette be, hogy ők is beszállnak, de mindent megtartanak, ami a rendes PUBG-val érkezik, tehát a játékmotor és a legtöbb sajátosság nem változott csak ez a játék ingyenes és a telefonodon vagy a tableteden élvezheted.

Természetesen egyelőre csak az amerikai kontinensen lehet vele játszani, ami rossz hír az iOS felhasználóknak (Frissítés: iOS-en könnyedén átrakhatjuk a Storet amerikaira vagy kanadaira, ahonnan letölthetjük a játékot az almás készülékeinkre, az információt köszönjük bLYYY-nak), de Androidon biztos meg lehet majd oldani, ha valaki nagyon ki szeretné próbálni mielőtt megérkezik Európába is. A bejelentkezést nem vitték túlzásba, akár Facebookról, akár vendégként is használhatjuk a játékot, ahol készítünk egy karaktert, adunk neki egy nevet és már bele is csöppenhetünk a mobilos csirkevacsi vadászatba. Kínában már régóta megjelent két PUBG klón, de ez az első hivatalos és a nyugati játékosoknak is elérhető mobilos PUBG játék.

Valószínűleg nem véletlen az időzítés, hiszen mint említettem, ahogy megjelent a Fortnite iOS-re, már be is biztosította magának az első helyet az ingyenes listán.

Az igazi battle royale élményt még mindig gépen, nagyon maximum konzolon lehet elérni, de ezek a telefonos kezdeményezések bármikor jól jöhetnek, ha éppen távol vagyunk szeretett masinánktól. Az iOS PUBG-t itt érhetitek el, míg az Androidosat itt.

Kövess Minket!