Gólzáporos hétvége után itt a Team of the Week 27

Gólzáporos hétvége után itt a Team of the Week 27

Van néhány játékos, aki tavaszra igyekszik időzíteni a csúcsformáját.

Nagyon színesre sikerült az eheti Team of the Week, minden poszton találhatunk meglepő neveket.

Figyelembe véve, hogy Raúl Albiol már 32 éves, remekül játszott és az EA-től is kapott egy téli erősítést, pedig a pályafutásuk végén lévő játékosokat sokszor figyelmen kívül szokták hagyni. Nem véletlenül került be most egyébként a hét legjobbjai közé, hiszen csapatának egyetlen győztes találatát ő szerezte.

Nyilvánvaló, hogy az emberek Ronaldo-ról beszélnek a hétvégét követően, de mivel a FUT születésnapi kínálatában március 26-ig ő beszerezhető, ezért nem volt valószínű, hogy TOTW lapot is kap. Azonban német csapattársa, Tony Kroos is nagyot futballozott, két gólpasszt adott a portugálnak a Girona elleni 6:3-as győztes találkozón.

Amikor már azt hinné az ember, hogy Mohamed Salah nem tud újat mutatni és jobban teljesíteni, akkor 4 gólt vág a Watford ellen. Az 5:0-ára megnyert párharcon a Liverpool támadója egyébként az összes találatból kivette a részét. Közel áll a Premier League legjobb játékosa díjához idén, de ha így folytatja a Team of the Year lap is meglehet jövőre.

A gólok csak úgy röpködtek az elmúlt hétvégén, ráadásul jó néhány labdarúgó több találatot is jegyzett. Mauro Icardi is négyszer mattolta az ellenfél kapusát a Sampdoria elleni meccsen. Még egy boost a vb előtt nagyon jól jött neki.

Nektek, hogy tetszik?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!